Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

llcoolj

Sa svojih 49 godina, reper je najmlađa osoba koja je počašćena najvažnijom američkom nagradom za stvaralačka postignuća. LL Cool J nagradu je primio u John F. Kennedy Center za primijenjenu umjetnost u Washington D.C. uz Lionela Richieja, Gloriju Estefan, plesačicu i glumicu Carmen de Lavallade i TV-autora Normana Leara.

Reper je izjavio kako je skroman, ali da se neće praviti potpuno skroman, budući da je on taj koji je odabran. Kasnije na svom Instagram profilu, ostavio je svojim fanovima podužu zahvalu te osvrt na večer kada mu je dodijeljena nagrada, bazirajući se na to da možemo učiniti sve za što se borimo i do čega nam je stalo, smatrajući kako svi u sebi imaju nešto čime mogu postići ciljeve u životu i kako svi kad-tad moraju ostvariti svrhu koja im je dana. Posvetio je nagradu svima koji ga podržavaju i prate te nastavio: "Poslani smo na ovu zemlju sa svrhom do volimo i inspiriramo ljude oko sebe. Nadam se da ja inspiriram vas koliko i vi mene.“

Iako su američki predsjednici do sada prisustvovali ceremoniji, Trump se oglasio kako on i Prva Dama ove godine neće biti u mogućnosti uveličati događaj. Izjava američkog predsjednika izazvala je poprilično pozitivne reakcije, na što se u svom govoru Norman Lear čak našalio, izjavivši kako očekuje ugodnu i zabavnu večer koja će se fokusirati samo na umjetnost i stvaranje.