Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ed

  • Prošloga petka izašao je „Perfect Duet“ Eda Sheerana i Beyonce. Sheeranovu već savršenu pjesmu Beyonce je svojim vokalom tek malo poboljšala. U razgovoru s Entertainment Tonight, Sheeran je dao do znanja kako je do suradnje s R&B divom došao – putem e-maila. Nadodaje kako pretpostavlja da je e-mail zaprimio netko od njezinih suradnika, s obzirom da se e-mail adresu kojom se kontaktira Beyonce, zbog sigurnosnih i privatnih razloga, mijenja svaki tjedan.

Iako je duet pušten u javnost prošloga tjedna, snimljen je još u rujnu. Beyonce je svojim vokalom pridonijela na pjesmi te je od prvog pokušaja duet ispao savršen. Navodno, Beyonce je bila ta koja je odlučivala o sudbini melodije, zato na novoj „Perfect Duet“ verziji nema bubnjeva niti gitare.

Podsjetimo da će tijekom svoje europske turneje Ed Sheeran nama najbliže nastubiti u Beču, gdje će na nacionalnom Ernst Happel stadionu održati 2 koncerta, 7. i 8. kolovoza. Oba koncerta su rasprodana, ali aranžmane s ulaznicom i prijevozom možete kupiti na SviKoncerti.eu.