Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

samboraRichie Sambora bi zbog ulaska u Rock and Roll Hall of Fame bio spreman jednokratno zasvirati sa starim članovima iz Bon Jovija. Izjavio je kako je sama nominacija za Rock and Roll Hall of Fame velika čast te da se već osjeća kao pobjednik. Smatra da je velika stvar to što je s Bon Jovijem napravio – usrećili su puno ljudi, puno ih doveli na koncerte, prodali puno ploča.

Da se dogodi da budu među onima koji će ući u Kuću slavnih, da je u prilici zasvirati i odabrati pjesme, kaže da bi to sigurno bile „Livin' on a Prayer“ jer pjesma živi godinama i „Wanted Dead or Alive“.
Sambora je otišao iz benda 2013. i od tada nije nastupao s njima, jer eto, nije se pojavio na poslu. Tvrdi da između njega i Jon Bon Jovija nema puno mržnje, a da za stalan povratak u bend treba još pričekati, ali da se nikada ne zna.
Kako sada stvari stoje na glasanju - https://www.rockhall.com/vote-results - Bon Jovi vodi ispred Moody Bluesa, Dire Straitsa, The Carsa, Eurythmicsa, Judasa Priesta i ostalih. Svoj glas možete dati do 5.12.2017. na https://www.rockhall.com/fan-vote/2018-fan-vote