Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

5T8C9296Nešto je očito loše u zraku na cijeloj zemlji dok se zbog bolesti otkazuju ne samo koncerti nego i turneje. Danas je Aerosmith otkazao ostatak turneje zbog zdravstvenih problema Stevena Tylera. Već duže od deset godina bitku s rakom vodi  Aerosmithov basist Tom Hamilton, no, čim mu se zdravstveno stanje poboljša, vraća se na pozornicu jer biti na njoj s Aerosmithom je veliki dio njegova života.

Zbog zdravstvenih problema jučer je (26.9.2017.) bivši član Deep Purplea Glenn Hughes morao sići s bine u australskom Christchurchu. Tvrdi da je dehidrirao te da više nije mogao stajati na bini. Trenutno se odmara, oporavlja i pije više vode.
Slijedeći savjete liječnika, Sir Tom Jones je također početkom rujna odgodio sjeverno-američku turneju za svibanj/lipanj iduće godine.
Razboljela se i otkazala turneju i legenda Steely Dana - Donald Fagen.
Bivši bubnjar W.A.S.P.a, a trenutni Metal Churcha Stet Howland je navodno hospitaliziran u Massachusettsu zbog još nedijagnosticirane bolesti. Članovi Metal Churcha kažu da se nije osjećao dobro par zadnjih tjedana, ali je junački izdržao turneju do kraja.
Da bolest ne svlada samo ljude u najboljim godinama nego i mlađe, nedavno je izjavila i Lady Gaga odgodivši svoju europsku turneju do iduće godine. Robbie Williams je također otkazao dio turneje žaleći se na psihološke probleme zbog kojih će ga „ovaj posao ubiti“.
Da dalje nije mogao priznao je mlađahni i očito iscrpljeni Justin Bieber.
Nadamo se da će se svi čim prije oporaviti i vratiti na pozornice.