Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Steven Tyler

Grupa Aerosmith otkazala je preostale koncerte na aktualnoj turneji zbog, kako stoji u objavi, "neočekivanih zdravstvenih problema" frontmena Stevena Tylera.

Legendarni rockeri trenutno su bili usred južnoameričkog dijela Aero-Vederci Baby turneje kada je zbog iznenadnih zdravstvenih problema pjevač Steven Tyler morao hitno biti podvrgnut zdravstvenoj njezi, a prema savjetima liječnika morao je prekinuti putovanja i nastupe.

U objavi na twitteru, uz gore navedeno stoji i da se očekuje Stevenov potpuni oporavak te da će  uz dobar odmor i odgovarajući tretman biti opet na nogama rokajući svijetom.

Detalji samog problema ostali su nepoznanica, no Tyler uvjerava fanove da mu život nije ugrožen, ali da dalje ne može nastaviti s turnejom. U objavi je napisao: Prema nalogu liječnika, nakon koncerta u Sao Paolu vratio sam se u SAD. Molim vas da ne brinete. Nisam u situaciji opasnoj po život, ali moram se odmah s ovim pozabaviti te pod hitno uzeti malo odmora i zdravstvene njege kako bih mogao u buduće nastupati. Obećajem da ću se vratiti. Na žalost, zdravlje ne čeka i to je nešto na što čak i ja ne mogu utjecati. Kao što kažu: "Mi ljudi radimo planove, a Bog se smije". Sve vas volim i vratit ćemo vam se uskoro.