Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LONELY BOYS PRESS PHOTO 1

Dark-pop duo Side Project otvara alternativnu glazbenu jesen novim singlom „Lonely Boys“!

Lonely Boys govori o svim ljudima koji ne skrivaju osjećaje, koji mogu biti povrijeđeni, ali i sretni. S druge strane govori o onima koje hrani emocionalno zlostavljanje drugih, pohlepnim i nezasitnim ljudima. Za spot su ponovno odabrali Filipa Filkovića Philatza koji provjerenim pristupom dočarava atmosferu  pjesme te na pravi način reflektira vizualni identitet benda. Spot je sniman u "usamljenom" paviljonu Zagrebačkog Velesajma uz pomoć šestorice dečkiju koji reprezentiraju koncept „Lonely Boys“ kolektiva. Ponovna suradnja s mladim dizajnerskim dvojcem Coded Edge bila je neizbježna pa se tako Silvio Ivkić pobrinuo za styling kombinirajući Coded Edge komade s komadima dizajnerice Ane Marije Ricov.

Istoimeni album Lonely Boys izlazi 1.12. i cjelovito istražuje koncept gore navedenog singla u jedanaest pjesama koje prati i novi, obnovljeni vizualni identitet grupe.

Popis pjesama:

1. Bamako (02:44)
2. Liquid (04:35)
3. Drops (03:37)
4. Jealousy (03:35)
5. Lonely Boys (05:05)
6. River's Flow (03:51)
7. Undertaker (04:19)
8. Time To Pray (04:06)
9. Would You (feat. Irena Zilic) (03:43)
10. Go (03:34)
11. Again (04:48)

Side Project je mladi zagrebački duo koji se hrvatskoj sceni predstavio još 2013. sa svojim obradama, a predstavljanjem prvih autorskih pjesama počeli su dobivati pažnju od šire publike. Njihovu glazbu često opisuju terminom graveyard-pop, a inspiraciju vuku od samih početaka synth-popa sve do moderne elektroničke glazbe. Iza imena Side Project kriju se Luka Vidović i Anja Papa,  duo koji nakon debi albuma „Things Which No One Else Should Know About“ i nekoliko samostalnih singlova poput „GUNS“ i „Giving Souls Aways“ kompletnim restartom vizualnih ali i glazbenih rješenja donosi novi album „Lonely Boys“.

https://www.facebook.com/sideprojecthr/
https://soundcloud.com/sideprojecthr
http://eastaste.net/artist/side-project