Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Midnight

Nakon što je prošli tjedan predstavila potpuno novi singl - “Midnight”, Jessie Ware sada objavljuje i prateći videospot, koji možete pogledati u nastavku.

Za video je zalužan fotograf i redatelj Tom Beard, s kojim je Jessie Ware ovom prilikom po prvi put surađivala. Iako fokusiran na kratkometražne filmove i fotografiju, Beardu je rad na glazbenim spotovima dobro poznato područje, budući da redateljski potpisuje i zamjećene videospotove za pjesme “Papi Pacify” FKA Twigs i “Cosmic Love” Florence & The Machine.

Singl “Midnight” Jessie Ware je predstavila nakon dvogodišnje studijske pauze te time ujedno najavila i svoj treći studijski album. Još uvijek nije poznato mnogo detalja o novom albumu, no kroz nekolicinu intervjua do sada je otkriveno kako su joj u stvaranju novog materijala pripomogli Felix i Hugo White (The Maccabees), Kid Harpoon, Ed Sheeran te njen dugogodišnji suradnik i prijatelj Benny Blanco.

Novi album donosi niz pjesama koje se bave temama obitelji, ljubavi, burnih odnosa te majčinstva, a naslijedit će izdanje “Tough Love”, iz 2014. godine.

Pjesma “Midnight” hrvatskoj je publici od ranije dostupna u radijskom eteru, kao i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.