Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

MBM promo pic by Iva Kraljevic velika

Na Deezer je ekskluzivno stigao novi, četvrti album riječkog benda My Buddy Moose. Na Deezer je ekskluzivno stigao novi, četvrti album riječkog benda My Buddy Moose. 

http://www.deezer.com/album/44310571 
Jednostavno naslovljen "IV", album donosi deset pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu.
Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji s Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.
- Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike - kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.
Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  "Waiting".
Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović.
Uporedno s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl 'Terrible Place', u režiji Nataše Antulov. Album 'IV' objavljen je u digitalnom foramtu, CD formatu (od 14. srpnja 2017.), a na jesen 2017. stiže i kao LP.
http://www.mybuddymoose.com/

Deezer: http://www.deezer.com/artist/1549735

Facebook page:  https://www.facebook.com/MyBuddyMoose

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDpdVPYV0Aj7c9HkFYkZ51A