Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

JudetteNakon žestokog prvog singla 'Voli me', alternativnog pop rock benda Judette, pripremite se za osvježavajući i inovativni zvuk pjesme 'Neki drugi gradovi'. Nježna, romantična i drugačija Judette definitivno će nam uljepšati nadolazeću jesen svojim drugim singlom za koji su spot snimili pjevačica Lea L. Radolfi i Branko Banjac, a koji možete pogledati u nastavku.


Judette – Neki drugi gradovi
Scenarij: Lea L. Radolfi
Režija: Lea L. Radolfi, Branko Banjac
Kamera: Branko Banjac
Montaža: Lea L. Radolfi, Borna Obranović
Produkcija: Borna Obranović
Glazba: Karlo Haltrich,Lea L.Radolfi
Tekst: Lea L. Radolfi
glazbeni producent: Mark Mrakovčić

Iako je drugi singl nešto nježniji, pjevačica Lea nas upozorava da se ne navikavamo na nježnu Judette:
Ova pjesma je ipak malo drugačija od našeg standardnog zvuka. Laganija je i mislimo da će odlično pasati baš u ovo vrijeme, ali već sa sljedećim singlom vraćamo se našem prepoznatljivom zvuku s dosta buke i malo žešćim vokalnim dionicama.

Svi koji žele Judette vidjeti na djelu pozvani su ovu subotu u zagrebački KSET, gdje će Judette nastupiti kao predgrupa Kinoklubu.

Ovaj mladi i perspektivni bend iz Zagreba osnovan je krajem 2010. godine. tada je bend prijašnjeg imena D'Kidz odlučio okrenuti sa ozbiljnijem autorskim radom i po prvi puta stvaraju i pišu pjesme na hrvatskom jeziku. Autorica teksta je Lea, koja s Karlom Haltrichom potpisuje glazbu, dok je aranžman djelo cijelog benda.

Judette su: Lea Radolfi (vokal), Karlo Haltrich (gitara), Goran Posilović (gitara), Daniel Verbanac (bas), Saša Bošnjak (bubnjevi).

Više o bendu saznajte na njihovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Judettezg