Novosti
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Točno u 16 sati i 30 minuta otvaraju se vrata INmusic festivala, najvećeg i najcjenjenijeg open air festivala u Hrvatskoj i jednog od najboljih europskih festivala. The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Foals, Flogging Molly, Wolfmother, Partibrejkers, Rambo Amadeus i popis se nastavlja.

Neki od najatraktivnijih i najtraženijih bandova dolaze na najljepšu lokaciju u grada Zagreba. Jarunski Otok mladosti i po prvi puta Otok Trešnjevka ugostit će desetke tisuća posjetitelja festivala i kampera.

 
INmusic festival raste iz godine u godinu pa tako ni 2014. nije iznimka. Kamp se preselio na Otok Trešnjevku i uz internet, toplu vodu, ugostitelje, bogat izbor hrane i pića, nudi i posebne plažu za kampere te još mnoštvo dodatnih sadržaja. Da bi kamperi što lakše došli na festivalski Otok mladosti postavljen je sto metara dug i dva metra širok pontonski most.
 
Vratio se i Hidden stage koji je ove godine smješten ispod spektakularnog šatora kakav će posjetitelji moći pronaći i nasuprot Main stagea.
 
Zahvaljujući suradnji s OTP bankom, uveden je i nikad brži način plaćanja hrane i pića na festivalu. Sve što posjetiteljima ove godine treba je festivalska kartica koju kupuju na ulazu na festival i koju nadopunjuju novcem na jednom od tridesetak lokacija na Otoku mladosti ili Otoku Trešnjevka.
 
Na dane održavanja festivala 23., 24., i 25. lipnja, od 18:00 do 02:00 sata, Jarunom će prometovati dvije autobusne linije koje će putnike voziti od oba ulaza na Jarun do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan, a besplatan će biti i javni prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala za što se pobrinulo Ožujsko pivo. Potrebno je samo prilikom ulaska u vozilo javnog prijevoza predočiti festivalsku ulaznicu ili narukvicu.
 
Započetu suradnju s Gradom Zagrebom obilježit će i gradonačelnik Milan Bandić koji će na prvi dan festivala, u 20 sati i 30 minuta, obići oba festivalska otoka i uvjeriti se zbog čega je INmusic festival u nepunih 9 godina uspio dobiti epitet jednog od 3 najbolja festivala na svijetu te zbog čega je jedan od najvažnijih događaja za gospodarstvo glavnog grada, ali i za promociju kulture i turizma.
 
Vrlo atraktivan line up i popratni program najbogatijeg domaćeg open air festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Nadamo se da ste do sada već nabavili svoju festivalsku ulaznicu. Njih još nema mnogo, a možete ih pronaći za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te na službenim stranicama festivala: www.inmusicfestival.com.


Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima