Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Već drugu godinu za redom INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom organizira natječaj "Zasviraj sa Žujom" čiji pobjednik dobiva jedinstvenu priliku zasvirati na ovogodišnjem INmusic festivalu! Pobjednik natječaja imat će priliku zasvirati na pozornicama gdje će zasvirati velika glazbena imena svjetske scene kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly i mnogi drugi...

Prijave za natječaj "Zasviraj sa Žujom" se na internetskoj stranici INmusic festivala zaprimaju od 18. do 31. ožujka (uključujući 31. ožujka). Izvođači se mogu prijaviti jednom pjesmom (uz uvjet da su punoljetni i iz Hrvatske), a svi natjecatelji moraju priložiti kratku biografiju (maksimalno 500 znakova), YouTube link na pjesmu s kojom se prijavljuju na natječaj te sve potrebne kontakte odnosno ime, prezime, adresu, telefonski broj i e-mail. Diskografska izdanja nisu uvjet, no izvođač mora raspolagati s minimalno 30 minuta autorskog materijala. Imena prijavljenih izvođača bit će zatim objavljena na službenoj internetskoj stranici te Facebook profilu Ožujskog piva te će na tim internetskim platformama glasovanjem od 21. travnja do 15. svibnja svi zainteresirani moći glasovati za svoje favorite. Glasovanje će se odvijati u 3 kruga, a finalisti svakog kruga zasvirat će na finalnoj večeri natječaja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 30. svibnja, uz četvrtog finalista kojeg će odabrati stručni žiri.

Finalnu večer natječaja nastupit će ukupno 4 izvođača, troje odabranih u ukupno 3 kruga natječaja putem interneta i jedan izvođač kojeg će odabrati žiri, a koji će se sastojati od predstavnika INmusica, predstavnika Zagrebačke pivovare te glazbenog kritičara. Pobjednika natječaja glasovanjem će odabrati predstavnici medija koji će nazočiti događaju. Pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom će krajem lipnja nastupiti na INmusic festivalu, a finalistima koji nisu osvojili glavnu nagradu Ožujsko će pivo osigurati utješne nagrade.

Sve zainteresirane izvođače pozivamo da iskoriste ovu zaista nevjerojatnu priliku i prijave se još danas! Podsjetimo, INmusic festival se od 23. do 25. lipnja održava na zagrebačkom Jarunu, a ulaznice se u Tisak media centrima, Dirty Old Shopu te online na inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna mogu nabaviti do 18. travnja. Dodatne informacije i obavijesti o natječaju možete pročitati na internetskoj stranici INmusic festivala.

INmusic 2014 - line up

The Black Keys

Pixiese

MGMT

Flogging Molly

The Fratellis

Jagwar Ma

Kuroma

Bambino

Bomba Estéreo

Bassekou Kouyate & Ngoni Ba

Vitalic