facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Voda
Žanr Rock
Grad Kraków
Država Poljska
Aktivan od 2014. -
WEB https://vodatrio.pl/
Tags Voda

Bookmark

Ova trojka dolazi nam iz Poljske, iz Krakówa, i doista, onako na prvu, nikada ne biste pomislili da bend svojom svirkom ne dolazi iz, primjerice, Velike Britanije ili pak preko "velike bare". Ova trojka svojom svirkom u najmanju ruku izaziva svojevrsni respekt jer ako ste imalo ozbiljan poklonik moderne glazbe, na ovakvu prezentacijsku formu nećete se sigurno oglušiti.

Njihova glazbena fuzija pomalo me podsjeća na nekadašnje bendove tipa Omega i njima sličnih. Ali jednako tako bliski su glazbenim radovima Wishbone Ash, Focusa i opet njima sličnih bendova. Naravno, u njihovoj glazbi itekako su izraženi elementi hard, psihodeličnog, progresivnog rocka i, naravno, sve to itekako dobro zvuči.

Ekipa vrlo samouvjereno i opušteno izvodi svoju glazbu i ne ustručava se nastupati gdje god ih se pozove i to su i činili, osobito u Velikoj Britaniji, sve do pojave ove boleštine, kada su jednostavno morali odustati od svega i vratiti se doma.

Publika je jako dobro prihvatila njihovu glazbu i bend je stvorio dosta brojnu bazu fanova i doma ali i izvan granica Poljske. Naravno, njihova prezentacijska forma je daleko od bilo kakve komercijale i tim više je jedinstvena i zanimljiva publici koja voli kvalitetnu glazbu i svirku.

Mladen Lončar - Mike

Albumi (1)
Songs (13)
Albumi Albumi
Parallaxis
Voda
Songs 13 Comments 0
4 out of 54 out of 54 out of 54 out of 54 out of 5 / 0 out of 50 out of 50 out of 50 out of 50 out of 5 Dodano 05 Siječanj 2021
Released 2020
Format Albumi
Vrsta Blues rock / Prog-rock / Fusion / Progressive Rock
Length 1:15:40
Br. diskova 1
Etiketa vodatrio.pl
Žanr Pop-Rock
Price 0.00 HRK
Kat. br. -

Hits 176

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma