facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Travanj 2018
Format Albumi
Vrsta Rap / Hip-hop
Dodano Utorak, 29 Svi 2018
Žanr Hip-Hop
Length 48:00
Broj diskova 1
Edition date Travanj 2018
Država Hrvatska
Etiketa Croatia Records
Edition details Datum objave: 27. travnja 2018.
Tags Croatia Records Vojko V

Review

Svoj prvijenac Vojko je nazvao upravo po sebi i napravio jedan šaljiv osvrt na današnjicu i naše društvo.

Vojka je na prvu teško slušati, a i na drugu, ali je slušan i iako on sam kaže "rek'o sam ne može", album je preslušan. Nekoliko puta, pokušavajući naći favorita u trinaest pjesama koliko ih se nalazi na albumu.

Svoj samostalni 'Vojko' projekt ovaj dječak iskoristio je kako bi prikazao kako funkcionira sam i za što je sposoban kada u pitanje dođu ritmovi i rime. Stvorio je šalan sadržaj, osvrčući se na sebe samoga, na ljude oko sebe, na stvari i situacije koje su ga ponukale da iz rukava izvuče arsenal aševa i lansira ih na svoje fanove.

Vojko nije pretjerano štedio stvari koje ga nerviraju već je pomno razradio taktiku gdje ubaciti koji stih i kome će taj stih biti posvećen.

Zasigurno će se u suradnji s Vukom Orebom, "Cilit Beng", naći svi oni s OCD (OKP-om) pa će tijekom čišćenja imati Vojka na repeateu kao motivaciju za što bolje rezultate!

Na svom prvijencu Vojko je okupio ekipu koja je njegov samostalni projekt upotpunila i dala mu svježi dašak stvaranja na hrvatskoj sceni. S obzirom da je startao poprilično snažno, pitanje je odakle i kakvu će inspiraciju Vojko naći da stvori album koji će parirati Vojku.

 

Anja Čančar

Hits 1321

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42