facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Svi 2010
Format Albumi
Vrsta Pop
Dodano Ponedjeljak, 26 Rujan 2011
Žanr Pop
Broj diskova 1
Edition date Svi 2010
Država SAD
Etiketa Def Jam / Universal Hrvatska
Edition details Izdano: 25. 5. 2010; Produkcija: Chew Fu, John Frazier, Stargate, will.i.am, Joey Arbagey, The-Dream, Ne-Yo, Chuck Harmony i C.
Tags

Review

Logično, kad se već popularnost vratila na stare razine, potrebno je pokušati zaraditi što više novaca dok se još može. Stoga je Rihanna objavila remiksiranu verziju Rated R-a, inventivno nazvanu Rated R Remixed. Skup je to od deset remikseva koje je sve odradio poznati dancer Chew Fu. Iako su albumi remikseva najčešće suvišna izdanja namijenjena tek ljutim fanovima i razvratnim klubovima, Chew Fu je za Rihannu sklepao dobro plesno iščitavanje nešto laganijeg Rated R-a.

Fatalna greška da se duljine pjesama remiksevima razvlače na devet i pol minuta je ovdje izbjegnuta pa je ovaj album moguće slušati bez stroboskopa i lakih droga. Verzije su razvodnjenije no jako dobri ritmovi čine stvari zabavnima, a i zaboravljamo da Rihanna pjeva o sebi kao promotorici girl powera iako se do jučer svaki dan vraćala onome tko joj je promijenio izgled lica.

Rihanna
(Klikni na fotografiju za uvećani prikaz)

Promjena tempa na brže je učinila dobro mnogima pjesmama jer su se nekako naglasile potrebe za bludnim plesanjem i korištenjem rječnika zabranjenog osnovnoškolcima.Nasuprot tome, spuštanje tempa Rude Boya je upropastilo pjesmu jer više nema onu snagu vulgarnog mahanja stražnjicom na čemu pjesma bazira svoj uspjeh.

Iznimno plesna cjelina je još jedna krema na Rihanninu tortu u obliku dilda. I sve lagane, emocionalne pjesme su sada spremne da ih se prokuša klubovima. Odustalo se od tog da se Rated R promovira kao umjetnički album, Rated R Remixed je soundtrack za klupsku predigru.

 

Ivan Glazer

Hits 769
Rated R « Rated R Rihanna Albumi Kronologija Loud » Loud

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42