facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Hurts 2B Human


Bookmark

Data

Released Travanj 2019
Format Albumi
Vrsta Pop / Contemporary Pop/Rock / Dance-Pop
Dodano Petak, 24 Siječanj 2020
Žanr Pop-Rock
Length 47:03
Broj diskova 1
Edition date Travanj 2019
Država Europa
Etiketa RCA ‎/ Menart
Catalog Number RCA ‎– 19075907192
Edition details objavljeno: 26.4.2019.; izvršna producentica: P!nk;
Tags Menart RCA P!nk

Review

Teško je povjerovati da je prošlo već 19 godina otkad je Pink ilitiga Alicia Beth Moore izbacila "Can’t Take Me Home". Njen pobunjenički stav osigurao joj je vrh, zajedno s Beyoncé, Britney, Avril Lavigne...

Posljednji album "Beautiful Trauma" bio je jedan od najprodavanijih albuma iz 2017. godine, a ulaznice za koncerte se još uvijek itekako dobro prodaju. Pink je poput kameleona. Dajte joj glazbeni žanr na "random", i ona će ga pretvoriti u zlato. Bez okolišanja. Upravo to radi na novom albumu "Hurts 2B Human", sve žanrove baca u veliku zdjelu iz koje poput vještica miksa čarobni napitak. Osim što se formula za zlato negdje malo pogubila.

Zapravo, cijeli je album ponavljanje onoga što je Pink uspješno radila prošlih godina. Tako prolaze i klasični klavirski klasici - koje se nikad ne libi ubaciti u svoje radove. Doduše, nema potrebe za seciranjem pjesama, jer koliko god sve bilo fino ispeglano, producirano, te itekako slušljivo, ostaje taj dojam da smo sve te pjesme već čuli na nekom od prijašnjih radova, stoga je ovaj album vrlo nezahvalno ocjenjivati - s tehničke strane, bilo bi nemoguće dati lošu ocjenu, jer album to jednostavno ne zaslužuje, no s obzirom da se radi upravo o Pink, koja je unatoč tome što je scenu dijelila s ostalim teen zvijezdama i zvjezdicama, već dugo nije to, i uvijek je imala osobnost, te dubinu u svojim pjesmama.

Hurts 2B Human, je nažalost lišen te osobnosti. Zamislite da šećete gradom, vidite prekrasnu djevojku, priđete joj, pitate je za broj, kasnije se nađete, odete u kino na kavu, i kroz razgovor shvatite, da koliko god djevojka bila lijepa, nije za vas, jer joj nedostaje osobnosti. Ovaj album je ta djevojka.

Dražen Plukavec

Hits 796
The Truth About Love « The Truth About Love P!nk Albumi Kronologija

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma