facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Srpanj 1987
Format Albumi
Vrsta Pop
Dodano Petak, 28 Siječanj 2011
Žanr Pop
Length 39:36
Broj diskova 1
Edition date Srpanj 1987
Država SAD
Etiketa Sire, Warner Bros.
Edition details Producenti: Madonna, Patrick Leonard i Stephen Bray; Datum izlaska: 21. srpanj 1987
Tags

Review

Iako to na prvi pogled možda ne izgleda tako, ne pretvara se sve što Madonna dotakne u zlato. Ponajbolji primjer za to je njena filmska karijera. Pet Zlatnih malina i Zlatna malina za najgoru glumicu stoljeća i nisu nešto čime bi se itko htio podičiti. Nakon solidnih filmskih uspjeha sa samog početka karijere, Madonna je ušla u filmski debakl Who's That Girl. Zlatna malina je bila tu, film nije ostvario uspjeh, no komercijalnost cijelog projekta je spasio soundtrack. Iako ni taj dio nije puno bolji.

Za soundtrack ovog albuma Madonna je snimila četiri pjesme koje se svojim žanrovskim usmjerenjem naslanjaju na prethodni album True Blue. U nekim slučajevima se ipak malo previše naslanjaju. Naslovna pjesma, Who's That Girl, iako veliki komercijalni uspjeh i nije jedna od pjesama koje bi bilo tko mogao proglasiti kvalitetnom. Pjesma je čisto izvlačenje maksimuma iz latino ritma koji je proslavio La Isla Bonita te se i ne može nazvati ičim drugim osim produženom i osjetno slabijom verzijom dotičnog hita.

Madonna i Griffin Dune

Ostale pjesme kojima je Madonna doprinijela ovom soundtracku su odlična Causing A Commotion koja govori o plesu i zavođenju te odlično sve to potvrđuje dance ritmom. The Look Of Love je dosadna i zaboravljiva balada, dok je Can't Stop plitki pop namijenjen najnezahtjevnijima. Ostatak pjesama je loš 80's dance u izvedbama Duncana Faurea, Club Nouveaua, Michaela Davidsona, Scritti Polittija i Coati Mundija. Koliko su vam poznata ta imena, toliko su dobre i pjesme.

Uz megatonu svega dobroga što je Madonna izdala ne vidim razloga da se ovim soundtrackom nešto posebno zamarate. Loš soundtrack za loš film. Ništa više od tog.
 

Ivan Glazer

Hits 1553
True Blue « True Blue Madonna Albumi Kronologija You Can Dance » You Can Dance

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42