facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Lipanj 2006
Format Video
Vrsta Pop / Dance-Pop / Adult Contemporary
Dodano Petak, 07 Listopad 2011
Žanr Pop-Rock
Length 3:13:34
Broj diskova 2
Edition date Lipanj 2006
Država Europe
Etiketa Warner Bros. Records
Catalog Number 7599-38681-2
Edition details Datum objave: 20. 6. 2006. Produkcija: Susan Applegate, Angela Becker i Keeley Gould. Izvršni producenti: Madonna i Bill Pohlad. Režija: Jonas Åkerlund. Snimano: 2004 Re-Invention World Tour
Tags

Review

Nakon 22 godine turneje Madonna je odlučila izdati svoj prvi album. I'm Going To Tell You A Secret je na CD dijelu zapis jednog od koncerata u Parizu, dok je DVD dio obogaćen novim dokumentarcem koji bi trebao biti nastavak legendarnog In Bed With Madonna. CD dio se podosta naslanja na propali American Life pokušavajući valjda usmjeriti novu pažnju na taj zapostavljeni album.

Slabe točke albuma su očigledni playback dijelovi. Od live izvedbe se očekuje srčanost i emocije u glasu, stoga je i više nego jasno da su Vogue, Die Another Day pa i Nobody Knows Me snimljeni ipak malo ranije. Pomalo je i suvišan prebučni remiks Hollywooda koji je služio da publici ne bude dosadno dok se Kraljica presvlači. Lagano je i naporna 'emotivna' Mother And Father dok su gajde u Into The Groove, barem na audio dijelu, suvišne.

Posebna stavka je unakaženi i ispatetizirani Imagine koji albumu, a vjerojatno i turneji nije trebao. Vrijeme je to u kojem Madonna postaje načelna i humanitarna, no što je previše je previše.

No, vratimo se nekim dobrim trenucima. American Life je izvrstan i Madonnin glas zvuči moćno u svakom trenutku, a pogotovo u kriku na kraju pjesme. Like A Prayer je ugodan u svojoj verziji sporijeg tempa. Lament je skraćen i poprilično emotivan, Music je standardno izvrstan, dok je Holiday najavio Confessions On A Dance Floor.

Album zatvara izvrstan I Love New York u svom originalnom obliku. Ljubavna pjesma gradu koji je stvorio Madonnu odlično zvuči u hard rock verziji.

Da se ostavila playbacka album je mogao pokupiti puno bolju ocjenu. Ovako je audio dio tek osrednji, no to je Madonna i njena multimedija, sve se to nadoknadi uživo.

Ivan Glazer

Hits 1584
Madonna Video Kronologija The Confessions Tour » The Confessions Tour

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42