facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
None More Black

Bookmark

Data

Released Rujan 2012
Format Albumi
Vrsta Heavy metal
Dodano Petak, 24 Listopad 2014
Žanr Metal
Broj diskova 1
Edition date Rujan 2012
Etiketa (samostalno)
Edition details Produkcija: Krimson Le Diable
Tags

Review

Dobila sam priliku recenzirati ovaj album i ugodno se iznenadila.Trash metalbendFurnazeje osnovao belgijski gitarista Krimson 1998. godine. Nakon nekoliko promjena, postavi benda konačno se priključuje Andie Cayne – basistica te se koncentriraju na pisanje i snimanje novog materijala. U kolovozu 2010. godine im se priključje Matija Novak na bunjevima, a bend snima drugi album None More Black, kojeg miksa i masterira Fredrik Nordström i Henke Roevkuk te producira gitarista i vokal benda Krimson Le Diable.

Bendu je ovo drugi album, prvi "No Stairway to Heaven" izdan je 2004. godine. Nakon dugih 8 godina, krajem rujna ove godine konačno izdaju album "None More Black" . Album je pravi trash metal s dvanaest brzih i žestokih pjesama. Tekstovi pjesama su bazirani na socijalnim i političkim temama, a sam vokal zvuči odlično te su aranžmani izuzetno pitki za svako uho, pa čak i za one koji manje vole trash metal.

Album otvara "Bending The Time", lagani i nježan instrumental, zatim sljedi žestoki "Breathe In The Fire" koji je zajedno s "Angel Flow" kombinacija razarajučih rifova s čistom agresijom i harmonijom zvuka, odličnim basom te bubnjem koji se savršeno uklopio i zaokružio čitavu stvar. Slijede "Ghost Rider" i naslovna "None More Black" koje me tjeraju da bangam i pojačam zvučnike dok ih slušam.

Teško mi je izdvojit neku pjesmu kao najbolju na albumu – sve su prilično dobre.

Na kraju albuma nalazi se odličan instrumentalnioutro"CYA" . Čitav album je nabrijan, zvuk je odličan, još jednom čisto osvježenje u trash metal žanru. Sve pjesme su odlično aranžirane, iako sam na početku sumnjala kako će to zvučat samo s jednom gitarom, mogu reći da apsolutno ništa ne nedostaje, stvari imaju "muda". Čista desetka i topla preporuka.

Suzana Svečnjak - Romanić

Hits 524

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42