facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Pocketful Of Sunshine


Bookmark

Data

Released Lipanj 2008
Format Albumi
Vrsta Pop / R&B / Dance
Dodano Petak, 07 Listopad 2011
Žanr Pop
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država Velika Britanija
Etiketa Import / Menart
Tags

Review

 

Pocketful Of Sunshine svojevrsna je američka verzija ranijeg albuma Natashe Bedingield N.B., budući da je dobra polovica pjesama preuzeta sa njega. Nekoliko novih singlica poluuspješno je nadopunilo kao ostatak albuma, kojega i dalje smatram ništa više nego vješti promidžbeni potez kojim se nastoji iskamčiti još novaca od vjernih fanova.
 
Osvrnuo bih se na nove pjesme (recenziju N.B. - ja ionako možete potražiti na ovom siteu) koje ostavljaju neujednačen dojam. S jedne strane tu su hitovi kao naslovna istoimena Pocketful Of Sunshine koja je na pravom putu da postane Natashin najveći hit. Jednostavni tekst i prepoznatljivi refren glavni su aduti ovog uspješnog hita, no sa druge strane tu su i pretenciozne pjesme kao primjerice Happy koja je upropaštena lošom izvedbom same N.B., koja u početku zvuči kao Macy Gray, da bi njezin glas tijekom pjesme nepotrebno evoluirao u teško podnošljivu glasnu dernjavu koja ne vodi ničemu.
 
Put Your Arms Around Me je pjesma koja se zaboravlja već nakon prvog slušanja, dok bolji dojam ostavlja još jedna singlica Love Like This, uspješna suradnja sa Seanom Kingstonom. Piece Of Your Heart solidna je i brza R&B pop pjesma, u kojoj Natasha Bedingfield pokazuje da je u stanju kontrolirati svoju vokalnu izvedbu.
 
Vrhunac albuma, uz Pocketful Of Sunshine, zasigurno je pjesma Angel, polubalada koja je jedna od uistinu najbolje aranžiranih i izvedenih pjesama na albumu, a od hitova sa prošlog albuma treba navesti pjesmu Soulmate.
 
Specijalno izdanje, na koje se ovom prilikom obraća pažnja sadrži i par remixeva, od kojih ponajviše pažnje privlači disko inačica pjesme Angel (Moto Blanco Edit). 
 
Pocketful Of Sunshine ima svojih trenutaka, no ponekad nekontrolirana vokalna izvedba naslovne pjevačice baca mrlju na njena ranija 2 smirenija i bolja albuma.
 
Hits 539

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42