Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovo je njihov prvi album, a oni su harpist Salvatore Sal Carolei i osebujna pjevačica Renee ́ Flemings. Sal & Renee nazvali su se Alias Smith & Jones i ovo je njihov prvi zajednički studijski uradak. "Hit & Run" objavljen je tijekom rujna i zahvaljujući angažiranosti samih glazbenika album je dospio u moje ruke.

Odmah na početku valja svima biti jasno da se radi o provjerenim blues glazbenicima, koji su svoje iskustvo stekli radeći s brojnim poznatim, već afirmiranim blues glazbenicima. Sada je nekako došao red na njih i evo ekipe s kojom su radili u studiju: Sal Carolei (usna harmonika i producent), Renee ́ (vokali), Paul Bauman (gitara), David "Doc" French (gitara), Jerry Dugger (bas), Jack Morer (gitara), Michael Fox (bubnjevi), Michael Hill (gitara), Berry Harrison (bubnjevi), Marc Linddahl (klavijature), David J. Wasserman (bas), Will Sent (bubnjevi), Alexander Sovronsky (violina) i Brent McLachlan (udaraljke).

Zapravo nema nikakve dvojbe, album "Hit & Run" u svojih gotovo 43 minute će vas osvježiti svojim glazbenim sadržajem. Sal & Renee uz potporu doista sjajne ekipe snimili su itekako "opaki" album u kojem ćete bez ikakve dvojbe pronaći za sebe i to je zapravo najvažnije!

PREPORUKA:
Ovaj album je prvijenac njujorškog dvojca Alias ​​Smith & Jones i ima doista snažnu glazbenu poruku koju širi svojim sadržajem. U tom i takvom sadržaju možete naći doista brojne glazbene stilove, ritmove i, naravno, njihove glazbene utjecaje.

"Hit & Run" doslovno će vas iznenaditi i na kraju ćete samo zadovoljno klimati glavom. Osobno držim da su to izvrsni uvjeti koji sve vas upućuju da potražite i ovaj album i ove izvođače. Apsolutno preporučujem!

Više o svemu saznjate na:
www.aliassmithandjonesnyc.com
www.facebook.com/Alias-Smith-Jones-114743656636473/about/?ref=page_internal
www.spotify.com/hr
www.apple.com/apple-music
www.amazon.com/music

Popis pjesama:

1. Hit & Run 3:54
2. Long Time Child (Extended Version) 6:46
3. Hot Box Boogie 3:59
4. Going Down To The River 3:45
5. Bad Bad Whiskey 3:51
6. Maybe Your Baby 4:49
7. Gone 3:09
8. You Ain't The One 4:01
9. Look What Love Has Done 3:29
10. Long Time Child (Edited Version) 4:57

(Samostalno)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike