Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jkblues

I opet sam ostao bez teksta! 15. listopada Galex´C Records objavili su album “Jr.Boy & Kerrie’s Blues”, kojeg potpisuju sjajni gitarist Andrew Jr.Boy Jones i vlasnica apsolutno nevjerojatnog vokala, Kerrie Lepai Jones. Svjetsku radijsku promociju odrađuje Leen Velthuis preko svoje ABIK Radio Promotions.

Kako sam do sada već primio doista gomilu materijala, teško da ću sve moći obraditi, ali evo posebno mi je drago što sam uspio naći i vremena za ovaj izvrstan studijski uradak i za ove sjajne glazbenike.

U gotovo 59 minuta u preko 13 skladbi dobivamo doista pravi blues uragan. Andrew Jr. Boy Jones i Kerrie Lepai Jones sa svojim pratećim bendom, kojeg čine Tommy "The Thrill" Hill na bubnjevima, Tim "Tlee" Waites na basu, John Street (klavir i orgulje), Rev. Brent Polk (orgulje) i Debra "Bo" Bohannon (back vokali), snimili su doista opaki blues album. Iz svake note, iz svakog tona širi se taj "blue notes". OK, Jr. Boy svojom svirkom jako podsjeća na pokojnoga Freddieja Kinga, ali neosporno Andrew Jr. Boy Jones ima svoj nevjerojatan glazbeni stil, prezentacijsku formu i kompletnu scensku nadgradnju i u tome nema apsolutno nikakvih zakulisanih igara. Sve je tako čisto, direktno, iskreno i "strašno" slušljivo. Sve su to dobri, sjajni predznaci odličnog "feelinga" i prezentacijske forme bez ikakvih prenemaganja. I stoga, ovo je prekrasno, dobro osmišljeno glazbeno putovanje u kojem ćete zasigurno uživati. Naravno da će i službena kritika, ali i brojni poklonici bluesa itekako neposredno i otvoreno davati svima, pa i samim glazbenicima, taj toliko potrebni i očekivani pozitivni "feedback". Jr. Boy i Kerrie s bendom se okupljaju kako bi vam donijeli svoj brand sjajnog nepatvorenog i originalnog modernog američkog bluesa. Doista, nema tu nikakve filozofije, ovdje se radi o potpuno iskrenoj prezenatciji ovo glazbenog stila, kojeg toliko volimo i baš zato sam toliko i oduševljen ovim albumom.

Andrew Jr.Boy Jones i Kerrie Lepai udružili su snage i zajedno dijele "stage" već punih devet godina. Svojom jedinstvenom prezentacijskom formom doista sve ostavljaju bez teksta. Svaka im čast! Andrew je svirao i snimao s majstorima i legendama bluesa kao što su Freddie King, Johnny Taylor, Katie Webster, Charlie Musselwhite, Bobby Patterson & The Mustangs i mnogi drugi. Iza sebe ima osam solo albuma i doista je puno puta obišao svijet.

Kerrie Lepai Jones na sceni je više od 25 godina, ima solo album nazvan "Organic Blues" za koji je dobila sjajne kritike širom svijeta. Zajedno doista mnogo očekuju od svog zajedničkog albuma. "Blues Jr.Boy & Kerrie" će zasigurno uzburkati svjetske blues vode. Album je sastavljen od autorskih pjesama a sam bend i, naravno, njih dvoje itekako su uzbuđeni što sve ovo mogu podijeliti s vama. Oni su dinamičan, talentiran, snažni par koji vam donosi visoku energiju i nevjerojatno zabavno iskustvo. Jer zajedno zvuče doista jedinstveno i fantastično.

PREPORUKA:
Ako već niste, obavezno potražite album “Jr.Boy & Kerrie’s Blues”, kojeg ponosno predstavljaju Andrew Jr.Boy Jones i Kerrie Lepai Jones. Nema nikakve dvojbe, ovo je visokooktanski blues u svoj svojoj najboljoj i najblistavijoj pristupačnosti i dopadljivosti. Ako ste blues fan ovaj album jednostavno ne smije proći mimo vas!

Više o svemu saznajte na:
jonesbluesband.com
www.facebook.com/andrew.j.jones.9849
www.facebook.com/klepai
www.facebook.com/AndrewJrBoyJones/

Popis pjesama:

1. Blues Party by Andrew Jr. Boy Jones & Kerrie Lepai Jones/3:50
2. She Shed by Andrew Jr. Boy Jones/4:36
3. Mr. Slick by Kerrie Lepai Jones/5:08
4. Blues At Sunset by Andrew Jr. Boy Jones/5:32
5. Old Joker by Andrew Jr. Boy Jones/4:40
6. Do You Ever Think About Me by Kerrie Lepai Jones/5:40
7. Just Us by Andrew Jr. Boy Jones/3:37
8. Road Doggin’ by Andrew Jr.Boy Jones & Kerrie Lepai Jones/4:49
9. The World’s Gone Crazy by Andrew Jr. Boy Jones/4:14
10. Good Life by Andrew Jr. Boy Jones & Kerrie Lepai Jones/4:01
11. Sunday Drive by Andrew Jr. Boy Jones/4:00
12. Blame It On Me by Kerrie Lepai Jones/5:10
13. Don’t Mess With Me by Kerrie Lepai Jones/3:37

(Galex´C Records / ABIK Radio Promotions)

Yours blues,
Mladen Loncar - Mike