Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

this season

Dana 26. studenoga izdavačka kuća Ham-Bone Records uz promociju Night Train Promotions Larryja Kayja poduprli su objavu prvog prigodnog božićnog albuma "This Season" tekšaškog soul-blues pjevača i gitarista Hamiltona Loomisa.

Hamilton Michael Loomis rođen je 1. studenoga 1975. i do sada nam je pokazao koliko je snažna i dojmljiva njegova gitara. Upravo ta činjenica snažno se osjeća i čuje upravo na ovom božićnom albumu.

Kroz deset skladbi Hamilton itekako jasno predaje taj svoj božićni duh i i ugođaj, želeći da nam ta priča bude jako bliska. Naravno, ako nam umjetnik ponudi pet autorskih skladbi i pet obrada poznatih božićnih pjesama, to samo ukazuje da je zapravo oduvijek želio učiniti tako nešto i snimiti album poput ovog.

Kao i svi, i Hamilton se rado prisjeća djetinjstva i baš tih božićnih dana, kada se u zraku jednostavno osjeća to blagdansko raspoloženje. Nije nikakva tajna, Hamilton se odlično zabavljao radeći ovaj album i doista nam je ponudio vrlo dojmljivu prigodnu zbirku.

U ovo blagdansko vrijeme sve postaje nekako opušteno pa tako se stvari jednostavno usporavaju, postaju puno ležernije i sve je nekako "cool". Tako Hamilton ne samo da na albumu pokazuje svoje autorske pjesme i glazbene korake, već je i otvorio vrata svoje sobe, gdje čuva svoje produkcijske vještine. I da, dobio je odličan spoj u kojem se originali i klasici apsolutno neprimjetno fuzioniraju, kako bi stvorili gotovo savršenu vibru ovog blagdanskog razdoblja i zapravo zasluženog odmora.

PREPORUKA:
Nemojte razbijati glavu a niti dušu i tijelo bespotrebnim zaustavnim trakama, već se opustite i krenite potpuno opušteno i sigurno, krenite u ovaj Hamiltonov plavičasti Božić. "This Season" svakako je album kojeg ćete doista vrlo često vaditi i stavljati u svoje uređaje i, što je najvažnije, nećete pogriješiti. Baš pravi prigodni album za ovo vrijeme!

Više o svemu saznajte na:
www.hamiltonloomis.com
facebook.com/hamiltonloomis
www.myspace.com/hamiltonloomis

Popis pjesama:

1. This Season
2. Lay Around And Love
3. Everything I Wanted
4. Another South Texas Christmas
5. Underneath The Tree
6. God Rest Ye Merry Gentlemen
7. Christmas Tears
8. Run Rudolph Run
9. Love Again Christmas
10. O Holy Night

(Ham-Bone Records / Night Train Promotions)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike