Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

hollyhyatt

Kada su pitanju glazbenici koje promovira kanadska promotivna kuća SF Publicity onda svako malo imate mogućnost upoznati neko novo ime koje vas svojom glazbom obori s nogu. Album "Wild Heart" objavila je 26. travnja doista nevjerojatna pjevačica i basistica Holly Hyatt.

U gotovo 46 minuta koliko traje album, Holly Hyatt (vokali i bas) i njezin prateći bend, kojeg čine Brandon Smith (klavir, orgulje, klavijature), Clinton Swanson (saksofoni, flauta, truba, trombon, udaraljke i back vokali), Jon Burden (akustične i električne gitare), Billy Mendoza (back vokali) i Alan Black (bubnjevi i tamburin u pjesmi), učinili su svojom impresivnom svirkom i nevjerojatnom željom da sve ali baš sve zvuči tako nadahnuto i efektno. Sve to su zajednički producirali Holly Hyatt i Clinton Swanson. Kako se pjesme nižu, tako raste i biva sve bolji i bolji taj strastveni soulom i funkom obojen ugođaj. A upravo to malo koga će ostaviti ravnodušnim. Hoćete li plesati ili pjevati ili se samo zabavljati uz sjajnu glazbu ovog albuma, ovisi o vašim sklonostima. Holly i ekipa samo svima žele pokazati koliko su uživali i sjajno se zabavljali snimajući ove materijale!

“Wild Heart” je doista odličan album, koji prikazuje koliko je dobra Hollyna skladateljska crta a potom tu je impresivan vokal, te njezina instrumentalistička virtuoznost. Njezin vokal ima svoju osobnost i samosvojstvenu prepoznatljivost. Njezino glazbeno biće u sebi sjedinjuje brojne poznate glazbenice i glazbenike, ali Holly je glatko izbjegla bilo kakvo kopiranje i ona jednostavno nosi svoju glazbenu originalnost i ekspresivnost.

Holly Hyatt živi u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi, i trenutno je na turneji sa svojom peteročlanom soul blues grupom. A unatrag proteklih 14 godina nastupala je na koncertima Brubreck Brothersa, Leona Russella, Colina Jamesa, JW Joneas, the Golden State Lonestar Review, the Trews, Ruthie Foster, Jima Byrnesa, Dirty Dozen Brass Banda i s Black Heritage Singersima. Naravno, ovo su samo neka od poznatih imena s kojima je Holly radila.

Posebno treba naglasiti kako je "Wild Heart" prvo službeno izdanje Holly Hyatt. Pa stoga ono što donose tiskovine samo podebljava cijelu tu njezinu nevjerojatnu glazbenu priču.

PREPORUKA:
Treba li vam album za zabavu i ples? E.... to je to!
Želite li se opustiti i zaboraviti na svakodnevne teškoće? Svakako!
Volite se družiti s voljenom osobom ? Naravno!
"Wild Heart", nastupni album Holly Hyatt, u svim ovim prigodama će vam biti logičan i ispravan put do potpunog užitka. A sami provjerite zašto.

Više saznajte na:
www.hollyhyatt.com/
itunes.apple.com/us/album/wild-heart/1459233970
open.spotify.com/album/2XVJnmV18xyCCGEiS336vH
www.sarahfrenchpublicity.com

Popis pjesama:

1. Wild Heart 3:49 Holly Hyatt
2. River Flows 4:47 Holly Hyatt
3. It’s Time For Love 3:14 Holly Hyatt
4. So Close 3:37 Holly Hyatt & Clinton Swanson
5. Midnight Moonsong 4:28 Holly Hyatt
6. If I Called You 3:50 Holly Hyatt
7. Create Unity 4:02 Holly Hyatt
8. Get Funky 3:28 Holly Hyatt
9. Gravity 3:23 Holly Hyatt
10. Sunny Day In January 3:31 Holly Hyatt &Clinton Swanson
11. Rainbows 3:56 Holly Hyatt & Jon Burden
12. With You Now 3:19 Holly Hyatt

(SF Publicity)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike