Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

James Buddy Rogers Everytime Live

"Everytime (Live)" je EP koji nam nudi odličnu blues svirku, snimljenu "at The Blues Can" u Calgaryju, a vlasnik ovog albuma je sjajan glazbenik, gitarist James Buddy Rogers. Ovaj EP objavljen je 15. siječnja preko JBR Records.

Iako EP traje samo 21 i pol minutu, James Buddy Rogers sa svojim pratećim bendom preplavljuje vas iznimnim "blues feelingom". Naime, ako volite Alberta i Freddieja Kinga te Jimmieja Vaughana, došli ste na svoje.

Ovaj album nudi nam pet autorskih skladbi koje tako znalački prezentira ovaj snažni blues trio i to u onom svom iskonskom obliku (bas, bubnjevi, gitara i vokal)! Ova opaka trojka ispunit će sve vaše težnje i želje kada je u pitanju ovaj glazbeni žanr. A kako je sve ovo snimljeno uživo, bez ikakvih dodatnih "cifranja", to samo ukazuje na svu snagu i kvalitetu ovih glazbenika.

James Buddy Rogers vrlo rano počeo je nastupati s bendovima i sa svojih 15 godina našao se u klubovima svirajući blues. Već s 19 godina udružuje se s bivšim basistom B.B. Kinga Russellom Jacksonom i započeo je turneju koja je trajala punih pet godina. Istovremeno nastupa kao predgrupa Canned Heatu, Samu Tayloru, The Holmes Brothersima, Elvinu Bishopu, Kennyju Nealu, Katie Webster i mnogima drugima.

2000. Buddy je osnovao vlastiti bend i svirao u blues klubovima diljem Kanade i Europe. U Americi je nastupao s mnogim drugim blues glazbenicima. Sve to učinilo ga je vrlo sigurnim i nadahnutim blues glazbenikom.

PREPORUKA:
Ovih niti 22 minute live svirke Jamesa Buddyja Rogersa i njegovog trija nikoga neće ostaviti ravnodušnim. EP "Everytime" svojom impresivnom svirkom nudi vam pravu uživanciju. Blues fanovi bit će oduševljeni onime što čuju. Provjerite i vi zašto.

Više o svemu saznajte na:
www.jamesbuddyrogers.com/
itunes.apple.com/us/album/everytime-live.../1447550498
open.spotify.com/album/0fmjeferC0TSzY9JDRZGnx
www.reverbnation.com/jamesbuddyrogers
www.deezer.com/sv/album/82659112
www.toddglazer.com

Popis pjesama:

1. Puddle Jumper/ 3:43
2. Come Back to Me / 5:31
3. Everytime/ 4:17
4. Canm't Get You off My Mind /3:58
5. All I Need/ 4:16

(JBR Records)

Glazbenici:
JAMES ‘BUDDY’ ROGERS(giatre , vokali)
SLAMMIN’ MIKE WEDGE (bas)
MIKE WOODFORD (bas)
Producent : JAMES ‘BUDDY’ ROGERS

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike