Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

"Svečanu" devetstotu emisiju ponovno, za ovu priliku, uređuje urednička trojka koja je prije 21 godinu i počela raditi ovu emisiju. Svatko ima na raspolaganju po 40 minuta.

Na početku slušamo "Fairport Convention", englesku folk rock grupu, osnovanu prije 50 godina. Slijedi obilježavanje 71. rođendana Davida Gilmoura. Središnjica emisije posvećena je novom albumu grupe "Drugi način" pa ćemo slušati i intervju s vođom grupe Brankom Požgajcem. Posljednju trećinu emisije popunjava koncertna glazba grupe "The Guess Who" te album Marka Krissingera "Night Light". U emisiji posebno naglašavamo da ćemo 900. epizodu i 21. rođendan emisije koji se navršava 25. ožujka proslaviti sljedeće subote, 11. ožujka u Klubu kulture u Križevcima s početkom u 22 sata, uz koncert zagrebačke grupe "Rockheads" koja izvodi najpoznatije rock standarde.

Kako se već ustalilo posljednjih godina, proslave godišnjica emisija "Rock oko" uvrštene su u program manifestacije Culture Shock koja se ove godine u organizaciji udruga P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K. održava već 13. put. Za našu publiku ulazak na koncert je besplatan, pa pozivamo sve ljubitelje rocka i bluesa na ovu svečanost. Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Radija Križevci na 96,6 MHz.

6. ožujka 2017. - od 19:00 do 21:00