Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Pipsi-17

Heroina hrvatskog glumišta srednje generacije, već četvrti puta sudjeluje u nekom spotu Pipsa. Glumila je u „Gume na kotačima“, „Supermami“ i „Poštaru lakog sna“. Može se zaključiti da je Nina Violić, sasvim namjerno i neslučajno, vezivno tkivo svih faza karijere Pipsa.

Pusti mi vrata da uđem da ne rastavljam krov'', mi je najljepši stih koji sam čula u zadnje vrijeme, za nas šaljive melankoličare to je jednostavno to! Jako, jako mi je drago da što sam nakon puno godina ponovno godina snimila spot za Pipse. - izjavila je o suradnji s Pipsima.

Nina Violic Pipsi

Spot je sniman na lokacijama u Ljubljani, a u produkciji slovenskog „Supermarket“ studija. Režirao ga je Ven Jemerć, nagrađivani slovenski režiser (rođeni Zagrepčanin!) i snimatelj mnogobrojnih filmova, serija, reklamnih kampanja i videospotova. U Hrvatskoj poznat po režiji niza spotova Jinxa. Režiranje videa za recentni singl Pipsa njegova je prva suradnja s bandom do sada.

Nina Violic Pipsii

Autor muzike i teksta je Dubravko Ivaniš: S Venom sam poželio raditi još od legendarnog „Zagora“, songa „Central problema“ kojeg je on režirao. Kad je to bilo, prije Isusa, valjda!? A Nina, Nina je naša vječna ljubav. Osim što je naj, naj, naj i što uvijek sa strahopoštovanjem pitam da li bi glumila u spotu ovaj puta joj se stvarno dopala pjesma. To mi je na koncu bitnije od svega, i ujedno najveća pohvala.

Izvršnu produkciju potpisuje „Dan, Mrak“.