Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

antivalentinovo final

Organizatori Antivalentinova #3 objavili su i zadnjeg izvođača koncerta. Već poznatima LET3, TBF-u i EDI MAAJCI, na odličnom rock događanju se pridružuje slovenski Demolition Group.

Demolition Group su osnovani 1985., a njihova im je glazba (koja je na rubu alternativnog i underground zvuka) osigurala status najutjecajnijeg slovenskog underground - alter benda.

Oni stvaraju energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova, rock i funk gitara, neurotičnog saksofona i arhaičnih vokala. New Musical Express je još devedesetih godina prošlog stoljeća napisao: 'Oni izgledaju i zvuče kao da Dr. Feelgood poslije 18 piva sviraju jam-session s roudijima Killing Jokea.'

Na raznim europskim festivalima, u njihovim su nastupima uživali mnogi, a energičnom će svirkom osvojiti i našu antivalentinovsku publiku! Glazbeni opus DG-a je velik, a neki od projekata su sudjelovanje na kompilaciji Trans Slovenia Express (Mute Records - obrada Kraftverka), skladanje glazbe za predstave Mladinskog gledališča Ljubljana i dva filma (u kojima su čak i odigali glavne uloge).

Bend je do danas izdao četrnaest albuma. Zadnji album – "Zlagano sonce" (Lažljivo sunce) su objavili u svibnju 2015, a bio je nominiran među pet najboljih albuma godine  u Sloveniji.  

U Zagreb će doći u sastavu: Goran Šalamon (vokal), Aleš Suša (saksofon), Petar Stojanović (gitara), braća Tomi i Ivan Gregel (bas i bubnjevi) i Matjaž Pegam (zvuk i produkcija).

Popis izvođača je sada potpun! Nemojte propustiti najbolju rock feštu u gradu i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Od 1.1.2018. cijena ulaznica će biti 160 kn za dvije osobe i 90 kn pojedinačna.

Ulaznice su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb) te u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a).

SoundGuardian je i ovoga puta mislio na svoje vjerne čitatelje i spremio nešto ulaznica. Osvojiti ih možete ako ćete imati sreće, a sve što trebate napraviti je da nam pošaljete svoje podatke (ime i prezime te adresu) na nagradna @ soundguardian.com do 25.1. do ponoći. Dakako, u mailu trebate naznačiti "antivalentinovo". Dobitnike objavljujemo 26.1. oko podneva. Sretno!