Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

MY BABY

Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby vraća se ove subote 11.11. na zagrebačku pozornicu. Bend će nastupiti u Tvornici kulture u sklopu festivala Reflektor.

Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album "Prehistoric Rhythm". Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine.

Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivala u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Festival Reflektor u studenom ove godine osim My Baby dovodi Public Service Broadcasting, Triggerfinger i brojne druge bendove koji će biti najavljeni do početka nove koncertne sezone.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 60kn do 10. studenog, a na dan koncerta 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica Kulture, Ljudevita Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr
Dobitnici po dvije nagradne ulaznice su: Jesenko Sadžak iz Zagreba i Matea Marić iz Petrinje. Osim što su bili najsretniji oni su dali i točan odgovor na nagradno pitanje. Odgovor glasi: Zagreb Beer Fest.