Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Edo Maajka

Jedan od najznačajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa Edo Maajka otvara u Vintage Industrial Baru 29. rujna novu sezonu serije koncerata „Sviraj stare“ u sklopu koje će izvesti prva dva albuma. Zvuči dobro? Ma može i bolje! Imamo za vas ulaznice!

Poznati majstor katarzičnih stihova i izričaja obogaćenog psovkama izvest će isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru. Osim što je njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru i kroz brojna priznanja i nagrade. Drugi album kao najbolji album klupske, urbane glazbe te spot za singl „Pržiiiii“ 2005. okrunjeni su Porinom, a iste su se godine za spomenuta izdanja zaredale i nagrade Davorin i Zlatna Koogla.

„Prikaze“, „Slušaj Mater“, „Znaš me“, „Saletova osveta“ samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj blast from the past setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi tik pred izdavanje Edinog sedmog studijskog albuma čiji je izlazak zacrtan za ovu jesen.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 65 kn kreće 29. kolovoza, dok će se na dan ulaznice moći kupiti po 85 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Nagradno pitanje? Vrlo jednostavno. Kako se zovu prva 2 albuma koje će Edo izvoditi u Vintageu? Točne odgovore šaljite na nagradna @ soundguardian.com s naznakom "Slušam stare" do četvrtka 21.9., a dobitnike objavljujemo u petak 22. 9. Ne zaboravite u mailu osim točnog odgovora navesti i osobne podatke (ime i prezime i broj mobitela).