Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

INmusic 2017

Dvanaesto izdanje INmusic festivala je pred nama. Održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje. Potražnja za ulaznicama izrazito je velika te se ove godine očekuje i rekordna posjećenost.

Uveličat će brojna atraktivna svjetska i domaća glazbena imena; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Danko Jones, Booka Shade, The Strange, Th’ Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi!

OSVOJI ULAZNICU!
Podijeli s nama najljepše uspomene s INmusic festivala! Napiši nam koji ti je koncert, događaj, susret, party ili bilo što slično ostao u najljepšem sjećanju ili nam pošalji fotku s festivala koja za tebe ima veliko značenje - najbolje nagrađujemo festivalskom ulaznicom!

Lajkaj nas na Facebooku i uz svoj nezaboravan trenutak pošalji nam u inbox svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj mobitela).

Natječaj traje do ponedjeljka, 29. svibnja, kada ćemo objaviti imena sretnog dobitnika!