Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

ZG

Zemlja opet gruva, ovaj puta u Tvornici kulture, a možda baš i s tobom! O čemu se radi? Tvornica i SoundGuardian za tebe imaju ulaznice, a kako do njih provjeri u nastavku.

VRE

Deseta Velika rock eksplozija održat će se od 30.9 do 6.10.2017. na šest različitih lokacija širom Zagreba. Veliko finale VRE#10 je u petak, 6.10., na mjestu gdje je cijela priča i počela - zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će kao headlineri nastupiti svima dobro znani brkati rockeri Let 3.

Edo Maajka

Jedan od najznačajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa Edo Maajka otvara u Vintage Industrial Baru 29. rujna novu sezonu serije koncerata „Sviraj stare“ u sklopu koje će izvesti prva dva albuma. Nagradna igra je gotova, a dobitnike ulaznica provjerite u nastavku.

dg.tj0009

SoundGuardian i Tvornica kulture vode te na koncert kultne slovenske grupe Demolition Group. Igra je završila, a tko je osvojio dvije ulaznice provjeri u nastavku.

Edo Maajka

Jedan od najznačajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa Edo Maajka otvara u Vintage Industrial Baru 29. rujna novu sezonu serije koncerata „Sviraj stare“ u sklopu koje će izvesti prva dva albuma. Zvuči dobro? Ma može i bolje! Imamo za vas ulaznice!

dg.tj0009

SoundGuardian i Tvornica kulture vode te na koncert kultne slovenske grupe Demolition Group.

 

VRE 10Deseta Velika rock eksplozija održat će se od 30.9 do 6.10.2017. na šest različitih lokacija širom Zagreba. Veliko finale VRE#10 je u petak, 6.10., na mjestu gdje je cijela priča i počela - zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će kao headlineri nastupiti svima dobro znani brkati rockeri Let 3.

kočani orkestar boogaloo

U subotu 9. rujna će u zagrebačkom Boogaloo Clubu u sklopu plesnog festivala Fusion Faire kao posebni gosti nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar.

fotka hartera rockoff 2017

Krajem mjeseca, točnije 30. rujna, simultano se u Rijeci održavaju dva festivala: 13. po redu Hartera i Karlovačko RockOff. Na istoj pozornici će tako nastupiti legendarni sastavi Let 3, Goran Bare i Majke te Kojoti, a uz njih će nastupe održati Karlovačko RockOff finalisti Dno, Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes.

robbie williams heavy entertainment tour

Pop superzvijezda Robbie Williams u sklopu turneje 'Heavy Entertainment Show' 29. kolovoza stiže blizu nas, točnije u austrijski Klagenfurt, a mi vam dijelimo dvije (2x1) ulaznice!

Hoomstock

Ostalo je još samo tjedan dana do 12. Hoomstocka koji se održava 18. i 19. kolovoza. Line up je zaključen, a raspored izvođača po danima je objavljen sve što još trebate napraviti je isplanirati svoj put za ludi vikend u Zagorju. No prije toga objavljujemo imena dobitnika nagradnih ulaznica.