Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

natali

"Mjesto za jedno", svojevrsni nastavak velikog hita "Grijeh" iz radionice Dina Šarana dugogodišnjeg suradnika pozicionirao se na vrhu svih top ljestvica.

Sjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album, te u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika održala je veličanstveni koncert u prepunoj dvorani Tvornice kulture u Zagrebu. U pratnji izuzetnih glazbenika Ivana Levačića na bubnju, Marina Vinje na basu, Aleksandara Ismailovskog na klavijaturama, sjajna Ines Nožica beck vokal, Vladimira Mirčeta i Marka Turkalja na gitarama, Tvornica kulture je prvi puta imala priliku predstaviti jednu takvu glazbenu poslasticu velike umjetnice Natali Dizdar.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live CD/DVD, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: Ne daj, Zamijenit ću te gorim, Stop, Gazio si me, Grijeh, Stranac, uključujući i zadnja dva sjajna singla Iluzionist i Ne reci zauvijek, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

Osim standardne verzije, Natali je predstavila i spot u crno-bijeloj verziji.

Novim singlom ujedno najavljuje i nastup u riječkom Pogonu kulture, 24. veljače. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 90 kuna.