Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Kasabian 1Bilo je dobro dok je trajalo. Usprkos nevremenu, na World Stageu su nastupili Clone Age. Uz veliki optimizam, večeras privodimo dvanaesto izdanje kraju.

Kasabian 2

00:45 Kasabian su uspjeli nadmašiti Flogging Molly te sada sa sigurnošću se može reći da je ovo bio najbolji nastup dvanaestog izdanja INmusic festivala.

Kasabian galerija

 

23:00 Nakon Flogging Molly na World Stage dolazi britanski bend Slaves. Moderni punkeri koji zvuk baziraju na svojim prethodnicima, ali dodaju i određenu punoću zvuka. U punk se umiješao i hard rock što se publici itekako svidjelo.

Flogging Molly galerija

 

22:05 Flogging Molly na glavnoj bini napravili su najbolji show festivala. Vidno odlično raspoloženi, prašili su u prepoznatljivom stilu te se pohvalili kako je jedan od najboljih nastupa njihove karijere bio prvo gostovanje u Zagrebu. Na World Stage uskoro se penju Slaves, a nakon toga na glavnoj bini očekuje se Kasabian, koji nam je otkrio kako jedva čekaju današnji koncert. 

20:09 Orchestra Baobab je rasplesao publiku. Afrički ritam svima odgovara.

IMG 7857 resized19:28 "Rock n roll is not for everybody!" - Danko Jones.

Ogenj je napravio odlican show, premda u prilicno nezahvalnom terminu. Živnulo je uz Danko Jones, vrhunske rokere koji su naredili da kiše više ne smije biti. Publika ih je podržala. Kiša više ne pada, posjetitelji polako pristižu na festival.