Intervjui

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

stefany

Stefany Žužić mlada je pjevačica iz Krka koja je nedavno predstavila svoj novi singl „Znam te“. Nama se to pokazalo kao odlična prilika da s njom napravimo kraći intervju u kojem će nam predstaviti sebe i svoje suradnike.

Novo si lice na glazbenoj sceni, možeš li se predstaviti svojoj publici?
Moje ime je Stefany. Imam 20 godina i dolazim sa otoka Krka. Glazba je oduvijek bila najvažnija stavka u mojem životu te se nadam da ću osvojiti hrvatsku publiku svojim nadolazećim pjesmama i izgraditi glazbenu karijeru o kojoj oduvijek sanjam.

Prije više od godinu dana osvojila si nas svojim predivnim vokalom u showu - The Voice. Možeš li nam opisati to iskustvo?
Sudjelovanje u The Voice-u za mene je bilo veliko životno i pjevačko iskustvo jer sam prije svega naučila pobijediti strah od javnog nastupa pred širom publikom. Tijekom showa promijenila sam tri tima i mentora - Jacquesa, Indiru i Ivana. Svatko ima drugačiji pristup i način rada te sam od svakoga od njih ponešto naučila.

Ostvarila si odličnu suradnju s autoricama Ines Prajo i Arianom Kunštek, a rezultat je novi singl „Znam te.“ Možeš li nam reći kako je došlo do suradnje s njima?
Tijekom The Voice-a upoznala sam producenta Tihomira Preradovića koji je djelovao u timu Jacquesa Houdeka. On već godinama surađuje s Ines Prajo i Arijanom Kunštek, vrhunskim autoricama, koje su mi se odmah pri prvom upoznavanju činile kao idealne osobe s kojima bih započela svoj glazbeni put.

Koju vrstu glazbe najviše voliš slušati?
Najviše volim slušati pop glazbu, a danas postoji stvarno mnogo iznimno talentiranih izvođača od kojih ne bih mogla izdvojiti najdražeg, no ako baš moram onda bi to bila Sia. Cijenim ju zbog autentičnosti i vrhunskih vokalnih sposobnosti.