Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

nola 25Počeli su s Dio tebe, stvorili svoj Grad iz snova, nastavili s Osmijehom, uživali Sami u Salima, poletjeli Iznad oblaka i u tren je prošlo predivnih 25 godina tijekom kojih je Nola stvarala soundtrack života. U tren će proći desetak dana koliko nas dijeli od velikog slavljeničkog koncerta kojim će Nola zajedno s prijateljima, obožavateljima i dragim gostima podijeliti ono najbolje od sebe!

Glazbenu razglednicu dvadeset pet godina dugog putovanja radijskim eterom i najpopularnijim Top listama, pulski sastav Nola odaslao je slavljeničkim koncertom održanim 21. travnja 2018. na Maloj sceni Istarskog narodnog kazališta Pula, čime je Nola započela koncertnu turneju pod nazivom “Nola 25” kojom je diljem Hrvatske obilježila četvrt stoljeća glazbene čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa. Grand finale očekuje nas za završetak slavljeničke turneje kada će ova glazbena razglednica stići u Zagreb i Malu dvoranu Vatroslava Lisinskog, u petak 16. studenog.

Pošaljite nam e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) s naznakom u predmetu "Nola" i možda dobijete ulaznice za koncert. Nagradna igra traje do 15.11.2018. do podne, a dobitnike objavljujemo iza 13h isti dan. Sretno!