Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

repetitor press photo hiresTrodnevna Repetitor turneja završit će subotnjim koncertom gdje će kao predgrupa nastupiti perspektivni mladi bend Dogs in Kavala. Brza i energična trojka, koju čine momci iz različitih krajeva bivše Jugoslavije, vozi na relaciji psihodelije i garažnog rocka. Utjecaje pronalaze u američkim Thee Oh Sees, King Gizzard And The Lizard Wizard i Tame Impali, štujući pritom značaj improvizacije u kreiranju svog izričaja.

Repetitorova turneja po zagrebačkim klubovima sjajan je povratak u klupsko okruženje iz kog su potekli kako bi raspametili publiku željnu još bliskijeg kontakta s jednim od nesumnjivo najboljih live bendova ovih prostora, a i šire. U Zagrebu su svoje prvo klupsko predstavljanje imali još na početku karijere u klubu KSET prije devet godina, a sada, nakon tri studijska albuma, odličnih recenzija te bezbroj nastupa po čitavoj Europi dosegli su respektabilan status da ih veliki bendovi poput Arcade Fire, Oh Sees ili Mudhoney traže da im budu lokalna podrška na koncertima.

Ako želite besplatno na koncert u subotu u Vintage Industrial, javite s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Repetiror" do četvrtka do podne. Dobitnike objavljujemo tijekom poslijepodneva također u četvrtak 18.10.2018. Sretno!

Karte: 70/90kn | Prodaja: VIB & DOS

FB event: https://www.facebook.com/events/528518604262076/