Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

regius event cover777Šibenski festival alternativne glazbe Regius i ove će godine u srcu turističke sezone Šibenčanima i njihovim gostima pokazati najbolje od domaće alternativne glazbe. U samom centru Šibenika 13. i 14. srpnja nastupit će 10 odličnih imena među kojima su se našla i dva rado viđena strana gosta, My Baby i Soviet Soviet, a društvu će se pridružiti i 4 DJ imena koja će biti zadužena da temperatura i tijekom noći ostane vi-soka.

Poznat je i raspored po danima pa će tako u petak, 13. srpnja na pozornicu Regiusa stati Diskodelija, Svemirko, My Baby, Krankšvester i ABOP, dok će dan kasnije, u subotu 14. srpnja, nastupiti She Loves Pablo, Krešo Bengalka, Soviet Soviet, Ogenj i Surka Beatbox.

U prodaji su jednodnevne ulaznice po cijeni od 80 kuna, kao i one festivalske za koje je potrebno izdvojiti 120 kuna. Možete ih kupiti u caffe barovima Baldekin, Bono i Azi-mut u Šibeniku te na svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske i online.

SoundGuardian Vam poklanja 3x2 ulaznice! Pošaljite nam vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Regius" do utorka, 10.7.2018. Uz malo sreće, možda karte budu Vaše. Dobitnike objavljujemo 11.7.2018. Sretno!