Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

regius event cover777Dobitnici po dvije ulaznice za Regius festival su Mladen Skočibušić, Branimir Peranić i Sabira Hajdarević. Želimo im da se dobro zabave uz sve izvođače! Šibenski festival alternativne glazbe Regius i ove će godine u srcu turističke sezone Šibenčanima i njihovim gostima pokazati najbolje od domaće alternativne glazbe.

ZP hq 77Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa pjesmom „Za tebe“ najavljuje izlazak svog drugog albuma etno glazbe pod nazivom „Gradovi i sela“. Nakon vrlo uspješnog albuma prvijenca „Pantomima- Sevdah i Panonika“ u izdanju Mast produkcije, nakon dvije godine izlazi Zrinkin drugi album etno glazbe.

Sailor 1920x1080pxDomaća festivalska scena ovog je ljeta dobila novo zanimljivo pojačanje. Sailor Sweet&Salt Music Festival 27. i 28. srpnja na dvije će prepoznatljive riječke lokacije uz more, Ex Port Delta i Torpedo, okupiti niz pažljivo biranih umjetnika pop, rock i elektroničkog predznaka.

regius event cover777Šibenski festival alternativne glazbe Regius i ove će godine u srcu turističke sezone Šibenčanima i njihovim gostima pokazati najbolje od domaće alternativne glazbe. U samom centru Šibenika 13. i 14. srpnja nastupit će 10 odličnih imena među kojima su se našla i dva rado viđena strana gosta, My Baby i Soviet Soviet, a društvu će se pridružiti i 4 DJ imena koja će biti zadužena da temperatura i tijekom noći ostane vi-soka.

5Bruklinški kolektiv Cigarettes After Sex stiže u Zagreb 6. srpnja na još jedan susret s publikom iz ovog dijela Europe. Odmah poslije njihovog prvog gostovanja, u lipnju prošle godine, bend i menadžment postavili su Zagreb među prioritetne gradove, što su i potvrdili skrenuvši rutu toura prema našim krajevima.

5Bruklinški kolektiv Cigarettes After Sex stiže u Zagreb 6. srpnja na još jedan susret s publikom iz ovog dijela Europe. Odmah poslije njihovog prvog gostovanja, u lipnju prošle godine, bend i menadžment postavili su Zagreb među prioritetne gradove, što su i potvrdili skrenuvši rutu toura prema našim krajevima.

scream for meU zagrebačkom Cineplexxu u City Centru One East Renata Alić, Milan Domagoj Vukšić, Mario Violić, Darija Brekalo i Irena Pozder. Čestitamo! Bosanskohercegovački dokumentarni film Primetime productiona „Scream For Me Sarajevo“ jedan je od najvrjednijih filmova o sarajevskoj opsadi koji priča priču o koncertu za koji nitko vjerovao da će se održati.

scream for meOvog lipnja u hrvatska kina dolazi film o koncertu koji je mnogima promijenio život i vratio izgubljenu nadu. Radi se o dokumentarcu, o istinitoj priči o najnevjerojatnijem koncertu svih vremena, koji će od 14. lipnja publika imati priliku gledati na velikom platnu. Bosanskohercegovački dokumentarni film Primetime productiona „Scream For Me Sarajevo“ jedan je od najvrjednijih filmova o sarajevskoj opsadi koji priča priču o koncertu za koji nitko vjerovao da će se održati.

neno shalataNeno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom, na zagrebačkoj Šalati, 9. lipnja uvest će nas u nadolazeće ljeto, a mi smo s po dvije ulaznice nagradili Vanju Dereh i Idu Kocić. Čestitamo!

psihomodo popTijekom prošlih par dana pozivali smo vas nam šaljete mailove za nagradnu igru glede karata za Psihomodo Pop na Šalati a među slučajno odabranim sretnicima našli su se Vedran Katić i Suzana Pizeta. I Vedran i Suzana su dobili dvije ulaznice. Svima ostalima poručujemo neka ne odustaju i neka i dalje prate naše nagradne igre i javljaju se.

bencePeter Bence nastupa 2. lipnja u KD Vatroslava Lisinskog a SoundGuardian je nagradio Zorana Rudića i Emili Valenta ulaznicama. Želimo im dobar provod!