Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Stefany1Uvijek zanimljiva i vokalno uvjerljiva, Stefany nedavno nam se predstavila novi singlom, naziva „Ti, još uvijek“. Nakon odličnih reakcija na prošli singl „Znam te“ koji je osvojio radijske etere i publiku, odlučili smo saznati koji su to uzori bili presudni da se počne baviti glazbom. Sedam presudnih provjerite u nastavku.

Whitney Houston - "Just Whitney" (2002.)
Moji roditelji su slušali Whitney, tako da sam taj album čula u ranom djetinjstvu.Doživljavala sam je kao neku princezu koja ima sve- ljepotu, nebeski glas , sve što poželi... Danas kad čujem, recimo “Love That Man“ ili “One of Those Days“, melankolično me vrate u taj period života, ali sam jednako impresionirana tim izvedbama ! Rijetki su pjevači s takvim vokalnim sposobnostima i talentom, uistinu!

Sam Smith - "The Thrill of It All" (2017.)
Iako mi se čini kako je ovaj album rađen u istoj maniri kao i prethodni, bez pustolovnih izleta i proširivanja ideja, svejedno mi je odličan.
Samov glas mi je istinsko čudo, to kako zamjenjuje falsetto s tenorom i natrag i kako razotkriva emocije na način koji svi mogu razumjeti...Fascinantno.Smith mi je poput neke stare duše s vrlo ranjivim srcem koja traži vječu ljubav, kakva postoji možda samo na filmskom platnu...Možda se u tom romantičnom traganju i sama pronalazim?!

Sia - "1000 Forms of Fear" (2014.)
Izvrstan pop album, meni jedan od zanimljivijih .
Inteligentni tekstovi, veličanstvena interpretacija, sjajna produkcija.
Kad je u pitanju Sia, skoro da sam fan njezinog vokala, mada joj se i kao autorici pjesama nema što zamjeriti. Uživala sam slušajući ovaj album.

Katie Melua - "Call Of The Search" (2003.)
Iako se ne mogu oteti dojmu određene sličnosti sa Norah Jones, ovaj album mi je ugodan, svijetal, melodičan i lagan, asocira me na tople večeri uz čašu vina, putovanja dugačkim, ravnim cestama... Sviđa mi se tračak baršuna u Katienom glasu.Posebno mi je draga pjesma “The Closest Thing To Crazy“.

Harry Styles - "Harry Styles" (2017.)
Nisam baš slušala One Direction, tako da mi ni Harry nije bio neka “tiha patnja“, ali sam više nego ugodno iznenađena ovim albumom.
Zapravo je odličan- može se svirati u gotovo svim krugovima- od urbanih, boemskih do ljubitelja indie glazbe. Pjesme su šaroliki raspon emocija, čine se vrlo intimne i iskrene, tako da svaka čast za interpretaciju.Uvjerio me je!

Arisa - "Amami" (2012.)
Arisu sam prvi put vidjela i čula ,gledajući Sanremo na televiziji i opčinila me je glasom i izvedbom.Onda sam malo pretraživala i otkrila ovaj album.
Volim tu primjesu latino , jazzy atmosfere, aranžmani su dobri, a njezino pjevanje besprijekorno.Osim predivne balade “La Notte“, izdvojila bih “L'amore e un' altra cosa“. Zbilja lijepo.

OST - "Frozen" (2013.)
Iako je ovo crtani film, prekrasno je.Song “Let it Go“, posebno u fantastičnoj izvedbi Idine Menzel ima sve predispozicije da postane omiljeni evergreen.
Ima tu još sjajnih songova- prekrasna, gotovo sanjarska “Vueline“ vam dočara skandinavske predjele, a izvedba a capella ženskog zbora mi je nešto posebno! Volim filmsku glazbu i musical, tako da je nešto od toga svakako moralo ući u moj uži izbor omiljenih albuma.