Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Magic Musical

Nakon što je prošle godine Magic Musical oduševio riječku publiku, ovog proljeća nastavlja se put s Mijom Negovetić i čarobnim dvojezičnim mjuziklom u kojemu će zagrebačka publika uživati 17. ožujka u dvorani Lisinski. No tu priča ne prestaje!

Vrijedni tim Magic Musicala dobio je poziv iz Francuske da nastupi u listopadu ove godine u Theatre Musical de Pibrac gdje će izvesti svoj čarobni program kako bi što bolje predstavili i promovirali hrvatsku kulturu.

Uz izvedbu mjuzikla bit će organizirane i druge aktivnosti u suradnji s raznim partnerima kroz koje će se stavljati naglasak na razmjenu znanja i učenje jezika te će se tako dodatno promovirati hrvatska kultura i proizvodi.

Valja istaknuti kako će teatar u Pibracu proizvesti veći dio elemenata scenografije prema nacrtima Nise Hrvatin, a mjuziklu će se također pridružiti i njihova dječja plesna skupina.

Bit će to sinergija i zajednički rad koji će se uvježbavati sve do listopada 2018. u dvije države, a vrhunac dugotrpnog rada i uvježbavanja spojit će se u tjednu izvedbe predstave.

Ovo francusko kazalište je specijalizirano za glazbene predstave i mjuzikle, stoga je timu Magic Musicala velika čast nastupiti i biti dio ove magične priče.

Na putovanje kreće već svjetski prepoznata Mia Negovetić, a u njezinom društvu naći će se i gitarist Frano Živković, koji će održati svoj cjelovečernji koncert i posjetiti obližnji gitaristički festival.

Avionske karte za ovu uzbudljivu i avanturističku ekspediciju su kupljene, a dvadeset članova ekipe broji dane do polaska! Au revoir!