Kazalište i film

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Stilske

Svečana izvedba u povodu 50 godina izvođenja predstave „Stilske vježbe“ odgađa se zbog bolesti glumca s nedjelje, 28. siječnja, na nedjelju, 25. veljače, također u HNK Zagreb u 19.30 sati.

Ulaznice kupljene za 28. siječnja vrijede za 25. veljače.

Povrat novca za kupljenje ulaznice moguć je putem kojim su kupljene.

Ive se godine obilježava punih 50 godina izvođenja predstave „Stilske vježbe“, s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem, nastale prema djelu Raymonda Quenaua, u režiji Tomislava Radića te u prijevodu i adaptaciji Radića i Tonka Maroevića.

Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je, zahvaljujući ideji domaćih autora i glumačkom virtuozitetu aktera, vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije. Kultna predstava izvodi se već punih 50 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.

Također, predstave „Stilskih vježbi“ u Maloj sceni, Zagreb, 2., 4. i 25. veljače prebacuju se za 16. i 17. veljače i 2. ožujka, također u Maloj sceni u 20 sati. (Ulaznice kupljene za 2. veljače vrijede za 16. veljače. Ulaznice kupljene za 4. veljače vrijede za 17. veljače. Ulaznice kupljene za 25. veljače vrijede za 2. ožujka.)

Povrat novca za kupljenje ulaznice moguć je putem kojim su kupljene.

Podrobnije informacije na http://www.planet-art.hr/.