Festivali
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 0384

Iako je bilo teško zamisliti da nakon rekordnog prvog festivalskog dana i nevjerojatne atmosfere može biti bolje, drugi festivalski dan podigao je ljestvicu još više.

Popuni delirij i party ludilo zavladali su Poljudom nakon neizvjesne utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji, a vatreni nogometni navijači i Ultranauti iz više od 140 zemalja svijeta, ujedinili su se u slavlju i poslali u svijet najljepšu moguću poruku – ljubav, glazba i sport brišu sve razlike među ljudima! Recept za najbolji party na svijetu sinoć je bio jednostavan – obući dres svoje nogometne reprezentacije, nabaciti osmijeh na lice, raširiti zastavu svoje države i pripremiti se za ples do zore! Najveseliji su naravno bili brojni hrvatski navijači kojima su najveće DJ zvijezde današnjice čestitale na plasmanu u polufinale.

IMG 0182

Duga više od 70 metara, s još više LED ekrana i s opremom koja je pristigla iz cijele Europe, te s još boljom i atraktivnijom rasvjetom, glavna je pozornica ponovno oduzimala dah. Kada se ovaj produkcijski div obukao u crveno-bijele kockice zavladalo je potpuno ludilo. Brojni su nogometni navijači slavili uspjehe svojih nacionalnih timova, a poznate hrvatske kockice zarazile su i jučerašnje izvođače. Tako se trojac Cheat Codes pojavio u dresu hrvatske reprezentacije te započeo odličan live set uz poklon našim nogometašima. Kockasti su dres obukli i The Chainsmokersi, a vatreni nastup obilježili su hitovi, zavidna energija i karizma koju ima ovaj mega uspješni dvojac. Uz spektakularni vatromet i nastup jedne od najveće zvijezde današnjice Hardwella završila je još jedna uzbudljiva noć na festivalu ULTRA Europe. Vatreno je bilo i na pozornici RESISTANCE koja okuplja obožavatelje techno, minimal i deep house glazbe. Jon Rundel, Marco Carola i Carl Cox bila su najtraženiji izvođači, a kolko je “Resistance“ pokret zarazio svijet govori i podatak da je ispred ove pozornice bio red dug nekoliko desetaka metara. Arcadia Afterburner pozornica drugi dan predstavila je Marla, Cosmic Gate, Bena Nickyja i Blastoyz.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima