×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Svatko tko je govorio kako Weekend Media Festival u Rovinju ima najjače partije u godini, definitivno nije bio u krivu. Sa strane predavanja, posao i ostala događanja, ali svima su partiji najdraži dio. Pogotovo ako je u kombinaciji i Kiril Džajkovski.

Koncertni dio festivala u četvrtak su otvorili Bambi Molestersi koji su ugodnom atmosfericom predstavili dio svoje glazbe. Koncert smo na žalost velikim dijelom i propustili, ali vrijedilo je ostatak i poslušati. Iako su svi koncerti kasnili i jako jako kratko trajali, ukupan doživljaj bio je jako dobar. Drugi dan festivala su nastupali TBF. Od njih se ne može očekivati ništa drugo nego prava fešta, ali to ipak ovaj put nismo doživjeli u punom smislu. Istina, čuli smo i Veseljka, Lud za njom i Odjeb je lansiran, ali ipak je tu nedostajao dio sa Šarenim artiklom, Genijem i ostalim hitovima za koje se u ipak očekuje da ih odsviraju. Naravno, nije sve ni za kritiku, jer to nije bio ni takav tip festivala. Sve u svemu, atmosfera je bila odlična unatoč različitoj ekipi okupljenoj na jednom mjestu. Nitko se nije bunio i sudeći prema reakcijama, svima je bilo jednako dobro.

Šlag naravno uvijek dolazi na kraju, pa smo tako u subotu imali priliku poslušati Jinxe i legendarnog Kirila Džajkovskog. Jinxi su u svojih sat vremena odsvirali Ljeto i ostale hitove, ali općenito dojam nije bio spektakularan. S druge strane i svaka čast, uspjeli su na noge podići sve koji su zadnjeg dana festivala već bili na izmaku snaga. Na kraju koncertnog programa Kiril Džajkovski dokazao se kao najbolji partymaker na našim prostorima. Njegova kombinacija drum n' bassa i etna uvijek je dobrodošla za bilo koji festival. Kako smo na njega navikli i na INMusicu skoro svake godine, ni ovaj put nas nije razočarao. Nakon što se pojavio na stageu, stao za laptop i počeo svirati, mislim da više nikome nije bilo stalo do toga gdje su ni zašto su tamo. Skoro dva sata partijanja naravno nije bilo dosta. Uz sve svoje ritmove, Kiril je za kraj 'čuvao' pjesmu Jungle Shadow na koju su se svi raspametili.

Ukupan doživljaj upotpunio je i klub Pepermint, čija nas je ekipa zabavljala svake večeri do jutarnjih sati. Festival je u svakom smislu pun pogodak. Naravno da nije naglasak na koncertima, ali bez dotičnih izvođača ne bi bio toliko dobar. Ipak, ni zadovoljiti takvu publiku nije lako pa ni kritike na koncerte s te strane ne stoje uvijek. Ali svakog od njih je vrijedilo poslušati. Rovinj je definitivno bio place to be za vikend i nadajmo se da će nas i dogodine jednako tako oduševiti.