Izvještaji
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/1.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/1m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Left}Iako nisu punili klubove do 2004. godine i Malih stvari, jučer su Boogaloo napunili dokle je stalo. Ne da je bila gužva; bila je madafakin gužva. Puno alternativne djece i vrlo malo gangstera što će reći da je Elemental bend za narod te ugodno prihvaćen od strane istog.

Uz goste koji su bili najavljeni na plakatu, pojavio se još jedan: Ivan Vuković, pravi Vuković da baci svoj feature na Noćnoj ptici sa Demiurg – tempo velegrada, albuma gnostičkih spoznaja i omiljenog diska svakog brucoša filozofije u širokim hlačama.

Marčelo je odrokao pola Bekstva, prve pjesme na kojoj su radili zajedno umjetnici sa jedne i druge strane proklete granice Virovitica - Karlovac - Karlobag. Najavio je i posebno javljanje Sky Wiklera kroz matricu na Otkucajima. Bivši OTV klub je podivljao, posebno ženski dio publike.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/2.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/2m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

Postolar Tripper, rep komedijaši iz Zadra, sad su se uozbiljili jer imaju novi album i došli su pjevati refren na Ova glava zna te svoju, antologijsku odu hedonizmu na zadarsko zaleđe način – Janjetinu. „Koga, čega? Janjetine! Komu, čemu? Meni, meni!“ uz bend postaje i materijal za šutku uz dodatni edukacijski bonus ponavljanja padeža tako da nitko ne može reći da hip - hop nije glazba sa edukacijskom porukom. KRS One bio bi i ponosan i zadovoljan.

Edo Maajka podsjetio je na svoje dvije suradnje sa Remi makar se dobar dio publike derao da želi Ganse. Dobili su Deja Vu i To mora da je ljubavi.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/3.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/3m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

Nastavljamo u revijalnom tonu sa nabrajanjem gostiju – Alejuandro Buendija zalagao se za legalizaciju, ali ne kanabisa već bespravne gradnje, a Mladen Badovinac je pjevao refren na Iz dana u dan.

Na kraju sveg ovog došao je bis sa Napokon! i Dal` sjećaš se te je ova dvosatna rekapitulacija deset godina jedne malo drugačije hip - hop priče iz Hrvatske došla svom kraju.
Tko nešto vrijedi bio je na pozornici, tko ima zdrav rezon i malo ukusa bio je u publici. Ili je bio na popisu.


Ostale fotografije:

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/4.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/4m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Justified} {mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/5.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/5m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Justified} {mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/6.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/6m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Justified} {mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/7.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/7m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Justified}
{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/8.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/8m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Center} {mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/9.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/10/elemental/9m.jpg, Rođendan Elementala @ Boogaloo klub, Center}

(Klikni na pojedinu sliku za uvećani prikaz)



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici