Izvještaji
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k1.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k1m.jpg, Katie Melua, Left} U nedjelju, 27.4. u sklopu turneje kojom promovira svoj posljednji album Pictures u Ljubljanskoj Hali Tivoli, sa svojim pratećim bendom nastupila je Katie Melua. Koncert koji je počeo oko osam sati otvorila je Kateina kolegica Andrea McEwan s pratećim bendom.

Andrea, koja glasi kao nova glazbena nada, kao i Katie pod okriljem je poznatog engleskog producenta Michaela Batta. Pa i stil glazbe koju izvodi sličaj je Katienoj. U pola sata svirke predstavila je nekoliko njezinih pjesama, između ostalih napisala je i riječi pjesama What I Miss About You i Dirty Dice koje izvodi Katie i koje se mogu čuti na albumu Pictures.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/a.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/am.jpg, Andrea McEwan, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)
Oko devet sati na pozornicu je došla Katie koja je prvih nekoliko pjesama otpjevala bez benda, samo uz akustičnu gitaru i klavir. Publika ju je vrlo toplo prihvatila, a i sama Katie je bila u odličnom raspoloženju.

Nakon pjesme I Do Believe In Love na pozornici joj se pridružio i njezin prateći bend i nakon kraćeg jama počeo je pravi koncert pjesmom My Aphrodisiac Is You. Otpjevala je i svoje veće hitove Mary Pickford, If You Were a Sailboat, 9 Million Bicycles... Između pjesama smo, između ostalog mogli čuti njezina zanimljiva životna iskustva i prigode u kojima su nastale pojedine pjesme.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k3.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k3m.jpg, Katie Melua, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

Koncert je završio pjesmom 9 Million Bicycles, no nakon dugog pljeska Katie se vratila na pozornicu i otpjevala još i pjesme: On The Road Again, Kosmic Blues i I Cried For You. Sve je zajedno trajali do 23.45, a za autograme i fotografiranje s Katie čekalo se do pola jedan u noći.


Setlista:

Piece By Piece
Dirty Dice
I Think It"s Going to Rain Today / Call of The Search
I Do Believe In Love
My Aphrodisiac Is You
Crawling Up a Hill
Mary Pickford
Blues In The Night
If You Were a Sailboat
Ghost Town
Thank You Stars
Perfect Circle
What I Miss About You
Spiders Web
If The Lights Go Out
Scary Films
Spell Bound
Mockingbird Song
Crazy
9 Million Bicycles

Bis
On The Road Again
Kosmic Blues
I Cried For You

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k4.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k4m.jpg, Katie Melua & bend, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)




{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/km.jpg, Katie Melua, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

Včeraj 27.4. je ob promoviranju njenega zadnjega albuma z naslovom Pictures v Ljubljanski Hali Tivoli s svojim spremljevalnim bendom nastopila Katie Melua. Koncert, ki se je pričel nekaj čez osmo je odprla Katie-ina kolegica Andrea McEwan s spremljevalnim bandom.

 

Andrea, ki velja za nov up na glasbeni sceni je prav tako kot Katie pod okriljem znanega angleškega producenta Michaela Batta. Tudi stil glasbe, ki jo izvaja je podoben kot pri katie. V pol ure kolikor je nastopala je predstavila nekaj njenih komadov, med drugim pa je napisala tudi besedila pesmi »What I Miss About You« in »Dirty Dice«, ki jih izvaja Katie in so izšle na albumu Pictures.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k2.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/04/29/k2m.jpg, Katie Melua, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)
 

Ob devetih je prišla na oder Katie, ki je prvih nekaj pesmi zapela brez banda le ob svoji akustični kitari in klavirju. Občinstvo jo je zelo toplo sprejelo in tudi Katie je bila v odličnem razpoloženju. Po končani pesmi »I Do Believe In Love« se ji je na odru pridružila tudi njena spremljevalna skupina in po kratkem jamu se je koncert dodobra pričel s pesmijo »My Aphrodisiac Is You«. Zapela je vse svoje večje uspešnice, kot so Mary Pickford, If You Were a Sailboat, 9 Million Bicycles... Med premori pa smo med drugim lahko slišali tudi njene zanimive življenske izkušnje in prigode kako so nastajale njene pesmi. Koncert se je končal s pesmijo 9 Million Bicycles, a se je Katie po dolgem aplavzu vrnila nazaj na oder in odpela še pesmi: On The Road Again, Kosmic Blues in I Cried For You. Vse skupaj je trajalo do 23.45 za avtograme in fotogrtafiranje s Katie pa je bilo potrebno počakati tja do pol ene zjutraj.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima