Izvještaji
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/1.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/1m.jpg, Ida Prester, Left} PR mašina ove diskografske nagrade ove godine je bila zaista aktivna sa najavama čudnih aranžmana, tipa The Beat Fleet u ištekanom modu ili Vava, Urban bez 4 i Tajanstveni treći™ u nikad viđenoj i neponovljivoj varijanti. Da skratim muke i ne induciram ADD simptome, tajanstveni treći 26. ožujka u KSET-u bio je Gibboni koji je svirao akustičnu gitaru skupa sa Vavom dok je Urban pjevao Mjesto za mene i još jednu stvar prije koja nije objavljena, a nije Limun. Urban bi razvalio taj KSET u uštekanom ili ištekanom modu. Nije bitno.

Nastupili su još i Ante Perković kao poludjeli solo gitarist sa nekim instrumentom oko vrata koji liči na muzikalni pajp; Bebe na vole sa bubnjaricom iz grupe Spina u nekom The White Stripes modu pošto je Bebe na vole jedan mladac u sakou.

Zatim Chveger uz Pule kojih ima masuna pozornici i polije svake pjesme naprave rotaciju na instrumentima. Inače, sviraju neku varijantu post-rocka pogodnu za sve osim za stajanje.

Hladno pivo je dobilo najviše minutaže i shodno tome najviše pljeskanja. Viđena je i jedna piva kako leti u zrak na Fur Immer Punk. A u pauzama zabavljala nas je Ida Prester sa pošalicama i prijetnjama o zlostavljanju muškog roda koji se penje na stage. Uz Zlatnu Kooglu rađenu na neovisnom Kosovu dobivao se i burek sa mesom, rađen u Zagrebu.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/2.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/2m.jpg, Ante Perković, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

Tako je Kizo, dobitnik Koogle za najboljeg instrumentalista, podignuo u zrak burek kada se slikao za novine. Najveći trenutak istine i prikaza stanja u diskografskoj industriji.

Dakle, TBF je odnio četiri komada < Vox Populi (najpopularniji izvođač), Pjesma godine: "Smak svita", Videospot godine: "Smak svita" (Gonzo), Produkcija godine: "Galerija Tutnplok" (Dragan Lukić - Luky)/>; Kekinov bend tri komada <(Album godine "Knjiga žalbe", Naj dizajn i likovno oblikovanje albuma "Knjiga žalbe", Grupa godine/>. Dva bureka digao je Zlatan Stipišić za koncertni nastup godine te za izvođača godine. Po jedan dobili su Kizo (piše malo gore iznad za što je dobio burek), Mazurkijevićka i The Orange Strips kao najbolji debitanti. Njima burek puno pomaže jer su često na turneji. Uostalom, burek im je naveden i u rideru.

DJ Pantaghana je puštao Jinx, Let3 i Gogol Bordello.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/3.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/3m.jpg, Ante Perković, Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/4.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2008/03/30/02/4m.jpg, , Center}
(Klikni na sliku za uvećani prikaz)



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici