Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

 KII0031

Beogradski bend Stray Dogg počastio nas je promocijom albuma "Look At The Moon" ovog četvrtka u malom pogonu u Tvornici Kulture.

U punom sastavu, nastup su započeli pjesmom „Dead Man Theme“, a žestokim i pomalo distorziranim dionicama i melodijama zabavljali su nas do kraja nastupa.

 KII0138

Valja reći da je ovo četvrti album Stray Dogga, na kojeg se čekalo čak tri godine, ali vjerujem da će se mnogi složiti samnom da je bilo vrijedno čekanja. Uz nove stvari, koje su bile praćene jakim deleyom i pomalo nalik na psihodelični rock, publiku su najviše osvojili svojim starim dobro poznatim hitovima, poput: “Disappear“, “Time“, “Away“, “No One But You“, “Stay“ i „Let's Get Drunk“.

Mada Dušan Strajnić nije tip osobe koji bi vas zamarao nepotrebnim stvarima na pozornici, ipak nas je počastio pričom o kiksu s CD-ovima, od samog printa pa do toga da su za put uspijeli spakirat samo sedam novih CD-ova od stotine napravljenih, ali kome treba CD nakon ovakvog nastupa tako da samo opušteno Strajniću.

 KII9741

Za pred sam kraj čuvali su pjesme „Look at the Moon“ i „Devil's Dance“ koje su, kao i cijeli nastup, odsvirali bez greške i fluidno. Pravi šlag na tortu bio je solo nastup Strajnića koji nam je odsvirao obradu Vlade Divljana „Nebeske Teme“. Dok je cijela Tvornica bila u nebesima obrade on se odšuljao s pozornice, a bend došuljao natrag te nas je još neko vrijeme častio psihodeličnim zvukovima.