Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

DSC09205

Program Volontiram u Močvari pokrenut je početkom studenog prošle godine s ciljem uključivanja mladih i svih koji se tako osjećaju u kulturno - edukativni program neprofitne udruge građana "URK" (Udruženje za razvoj kulture) koja upravlja klubom Močvara. Ovo je prvi koncert u kompletnoj organizaciji volontera, od početka do kraja, od ideje do realizacije, uz neizostavnu pomoć bendova.

Nastupili su:
SBLXN (čitaj "sablazan") (Zagreb) Trio iz Zagreba koji negativnu energiju kanalizira kroz hibridnu kombinaciju sludge-a, post-metala i psihodelije. Njihovi teški rifovi, čudni ritmovi i ambijentalni pasaži mogli bi vas u mislima premjestiti u svemirska prostranstva, zle šume ili unutrašnjost grobova.

Vohess (Zagreb) je bend koji kroz black metal temelje i inkorporiranje elemenata drugih žanrova teži stvaranju ritualne atmosfere i pomicanja granica glazbe. Svaki instrument je u službi prizivan-ja onostranog, podjednako na užitak i očaj slušatelja. Demonskim rifovima istjeruju duše smrtnika vodeći ih do najdubljih tamnica podzemlja.

Babina rakija (Zagreb) Svaka rakija, koju djed pomno peče i za koju od komše dobije kompliment "..Ko da je iz Kazanja hehe!" postane Babina jer s njima radi čuda kao uspavljivanje uplakane novorođenčadi. Ono što je manje poznato je da je Babina Rakija također bend, čija kombinacija po uzoru na Anal Cunt i ZZ Top uz pratnju milozvučnog ženskog vokala jednako ljekovita kao i prava rakija.