Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

gibonni pula 11

U petak, 29. lipnja 2018. Zlatan Stipišić Gibonni održao je još jedan koncert za pamćenje u pitoresknom dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu u Puli. Nekoliko dana prije samog koncerta na plakatima se pojavila oznaka „rasprodano“ čime je dokazano koliko je Gibonni omiljen u ovom dijelu Hrvatske. Svi koji su uspjeli kupiti svoje ulaznice na vrijeme mogli su uživati u više od dva sata audio-vizualnog spektakla kojeg je spremio pjevač sa svojim eminentnim suradnicima.

Svojim pristupom, unutar kojeg su se izmjenjivali red pjesama i red razgovora s publikom, Gibonni je uspio napraviti intimnu i opuštenu atmosferu gdje su posjetitelji izgubili osjećaj za vrijeme i prepustili se uživanju u izabranom dijelu bogatog repertoara skladbi. Već na prvoj pjesmi „Sreća“ publika mu se pridružila u pjevanju te ga neumorno pratila do samog kraja.

gibonni pula 23

Gibonni je oduševio publiku kada je, već tradicionalno, rekao da nema vremena za igrokaze u kojima silazi s pozornice, samo da bi ga publika odmah zvala natrag jer ga publika zove da ostane čim najavi da koncert ide kraju, pri čemu je ostao na pozornici odmah te odradio „bis“ bez bisa.
Na bisu je Gibonnni prepustio pozornicu pjevačici Stephanie Sounds koja je priuštila publici pravi zvuk gospela s njezinom izvedbom Amazing grace. Kasnije je pozvao jednog od posjetitelja da mu se pridruži na pozornici u izvedbi pjesme „Zlatne godine“.

gibonni pula 14

Teško je izdvojiti vrhunac večeri koju je Gibonnni maestralno vodio i budio najljepše osjećaje u publici.

SET LISTA

Sreća
Činim pravu stvar
U ljubav vjerujem
Mirakul
Anđeo u tebi
Onako od oka + Sve ću preživit
Cesarica + Ne odustajem
Dvije duše
Judi, zviri i beštije
Nisi više moja bol
Tempera
Libar
Udica
Hodaj
Divji cvit
Posoljeni zrak
Oprosti

BIS:
Amazing grace
Toleranca
Zlatne godine