Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

bolesanbraca tram11 pula 23

U sklopu „Open Season Fest-a“ koji organizira Incognito Agency, subota 23. lipnja 2018. u Puli bila je rezervirana za legende hrvatskog hip-hopa Bolesnu braću i Tram 11. Za zagrijavanje publike u prekrasnom ambijentu dvorišta Pomorskog i povijesnog muzeja Istre bio je zadužen domaći DJ Teddy Lee.

Ovaj ekskluzivan koncert na području Istre započela su Bolesna braća pjesmom „Lovačke priče“ što je publika odmah prihvatila te ih neumorno počela pratiti tokom cijelog nastupa.

bolesanbraca tram11 pula 4

Nakon bisa Bolesne braće na scenu stupa Tram 11 sa pratećim bendom Funksteri, Target i General Woo ponovo su pokazali zašto su jedan od najvažnijih hrvatskih hip hop grupa. Pauza od 14 godina u njihovom zajedničkom djelovanju nije ostavila nikakvog traga, što je bilo evidentno u svirci kojom su publiku proveli kroz svoje hitove poput „Mokri snovi“, „Za sve oko mene“, „Pad sistema“, „Zlo i naopako“ itd. Dapače, publika je bila ona koja je povela bend  u izvedbi hitova „Kaj ima lima“ i „Hrvatski velikani“ pjevajući refrene i prepuštajući se atmosferi u potpunosti.

bolesanbraca tram11 pula 24

Kao što je bilo očekivano, koncert koji je trajao duže od 2 sata ujutro, dobio je novu dimenziju u trenutcima kad se na pozornici Tram 11 pridružuju i članovi Bolesne braće te svojim tandenskim nastupom potvrđuju još jednom status legenda hrvatske hip-hop scene.

Pula će se definitivno sjećati ove jedinstvene izvedbe na Kaštelu, odlične kombinacije entuzijastične publike i fantastičnih bendova te se nadati ne samo bisu nego i češćim koncertima.